ŞİFALI BİTKİLER - KILIÇ OTU (sarı kantaron)

 ŞİFALI BİTKİLER -  KILIÇ OTU (sarı kantaron)

ŞİFALI BİTKİLER - KILIÇ OTU (sarı kantaron)

Kiliçotugiller familyasından; yaz aylarında sarı renkli çiçekler açan, yaklaşık bir metre boylamda, uzun ömürlü, otsu bir bitkidir. Yapraklarının sapı yoktur. Rengi yeşildir. Çiçekleri dallarının ucundadır.

Faydaları

İştah açar. İdrar attırıcıdır. Balgam söktürür. Sinirleri yatıştırıcı etkisi vardır. Göğsü yumuşatır, öksürüğü keser. Yaraları iyileştirir. Bağırsak kurtlarım düşürür.
ŞİFALI BİTKİLER - KINAAĞACI (hınna)

Kınaağacıgiller familyasından, anayurdu Hndistan olan ve genellikle Akdeniz ikliminde yetişen, ayrık dallı, beyaz kabuklu, yapraklı bir ağaçtır. Çiçekleri beyaz renkli ve keskin kokuludur. Yapraklarının kurutulmasından kına elde edilir. Saç ve parmakları boyamakta da kullanılır.

Faydalı

Ayak terlemelerini engeller. Uyuz ve egzamayı geçirir. Guatr hastalığında yararlıdır. İdrar zorlanmaları, sarılık, gastrit ve kolit hastalıklarında iyileştirici etkisi vardır. Ağız yaraları ve deri çatlaklarım da tedavi eder. (güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi)


Alıntıdır… …Alıntıdır…


REKLAMDIR… …REKLAMDIR…

İZMİR'DEKİ

NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA

SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:

SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn: [email protected] www.sayginnlp.com –www.cemalkondu.com

(şifalı bitkiler, alternatif tıp, lokman hekim, şeker hastalığı, bitkisel , egzama, doğal ürünler, basur, şifalı bitki, sedef, bitkisel tedavi, zayıflama, kanser, aktar, bitki, bitkiler, herbalist, kişisel gelişim, bireysel gelişim )
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
redirect after effects of the abortion pill what is the procedure for an abortion

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık