Sağlıklı Beslenme

Kilo Verirken Acele Etmeyin!

Kilo Verirken Acele Etmeyin!

Kilo Verirken Acele Etmeyin!... İşte, diyet yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar ve uygulamanız gereken yöntemler. Diyet yaparken asla öğün atlamayın, diyetinizi sağlık sorunlarınız varsa buna göre düzenleyin ve en önemlisi kilo vermek için acele etmeyin... Şişmanlık, vücutta fazla miktarda yağ birikmesi sonucu ortaya çıkan bir sağlık sorunu olarak kabul ediliyor. Aşırı beslenme, yetersiz aktivite, kalıtım, psikolojik sorunlar, doğum sayısı, sigarayı bırakma, alkol kullanımı gibi pek çok değişik faktöre bağlı ortaya çıkabilir. Şişmanlık tek başına olduğu gibi Diyetiniz Size Özel Mi? • Bireyin kilo vermeden önce kaç kilo vereceğini ve bu kiloyu ne kadar sürede verebileceğinin belirlenmesi gerekir. Kişi hiçbir zaman kısa...Devamını Oku »

Dondurmasız Yaz Geçmez...

Dondurmasız Yaz Geçmez...

Dondurmasız Yaz Geçmez... Her mevsim tüketilebilen dondurmada dikkat edilmesi gereken en önemli noktalar… Süt, şeker, glikoz şurubu salep, süt yağı, vanilya, meyve püresi, çeşitli kuruyemişler, çikolata veya kakaodan yapılan dondurma besleyici değeri yüksek olan dondurma herkesin severek tükettiği bir tatlı. “Her mevsim tüketilebilen dondurmada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sağlık ve hijyen kurallarına uygun hazırlanmış olmasıdır” Karbonhidrat, protein, kalsiyum, fosfor, demir, çinko, magnezyum, sodyum, potasyum, A, E, C, D ve B vitaminleri yönünden zengin içeriği nedeniyle, dondurma aynı miktar süte göre daha yüksek oranda enerji, mineral ve...Devamını Oku »

Tok Kalmak

Tok Kalmak

Tok Kalmak Diyet yaparken en önemli nokta: Tok Kalmak… İşte size tok kalmanız için süper öneriler… **Glisemik endeksi düşük besinler: Sürekli acıkıyor ve bunun önüne geçmek istiyorsanız, glisemik endeksi düşük besinleri tüketmelisiniz. Glisemik endeks, yenilen herhangi bir besinin kan şekerini yükseltme yeteneğidir. Tükettiğiniz besin, kan şekerini ne kadar uzun zamanda ve az miktarda yükseltiyorsa, glisemik endeksinin düşük olduğunu belirtir. Bu besinler, bireyin daha uzun süre tok kalmasını sağlar. ...Devamını Oku »

1 2 3
Yukarı Çık