Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Sağlıklı Bir Diyet Gıda Kılavuzu Piramidi

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Sağlıklı Bir Diyet Gıda Kılavuzu Piramidi

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Sağlıklı Bir Diyet Gıda Kılavuzu Piramidi

Dengeli bir diyet takip ettiğinizden emin olabileceğiniz bir yöntem olan gıda kılavuz piramidi Amerika Tarım Bakanlığı tarafından hazırlanmıştır. Bu piramit, sağlıklı bir kiloda katmanız için almanız gereken kalori miktarım ve besinleri göstererek rehber fonksiyonu görmektedir. Yağ, şeker ve kolesterol açısından düşük; tahıl ürünleri, sebze ve meyveler açısından yüksek oranlı gıdaları önermektedir. Gıda kılavuz piramidi, 6 grup gıdayı içermektedir:

- Ekmek, tahıl, pirinç ve pasta: Bu grup; enerji, vitaminler, minareller ve lif açısından önemli bir kaynak olan kompleks karbonhidratları temin eder. Bir servis, bir dilim ekmek, 30 gr. pişmemiş tahıl yemeği, yarım tabak pasta, pirinç ya da pişmiş tahıl yemeği içermelidir. Kabuğu alınmamış tahıl ürünlerini tercih ediniz. Daha az yağ ve şeker içeren ekmek, ingiliz pidesi, pirinç ve pasta gibi gıdaları tüketmelisiniz.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
married men cheat with men read my wife cheated on me now what
redirect link why women cheat on their husbands

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık