Güzellik, Güzellik Bakım,Kadın Güzellik, Güzellik Sağlık

Güzellik, Güzellik Bakım,Kadın Güzellik, Güzellik Sağlık

Cilt Bakımı, Yüz Bakımı, Evde Güzellik,
* Bir çay bardağı suyun içine iki damla lavanta esansı damlatın. Bir süre buzdolabında soğutun. Ardından bir tutam pamukla yüzünüze sürün. Cildinizdeki canlanmayı hemen göreceksiniz.

* Manikürünüzü kendiniz yapın

* Tırnaklarınızı ve etlerinizi yumuşatmak için ellerinizi bir süre sabunlu suda bekletin. Yumuşayan etleri, keskin bir makas yardımı ile fazla derine inmeden kesin. Eğer bu işlem size zor geliyorsa etlerinizi tırnak diplerine bir havlu yardımıyla itin.

* Yorgun gözleri rahatlatmak için İki çay kaşığı küçük doğranmış salatalığı, 1 çay kaşığı süt tozu ile karıştırın. Göz çevrenize ve göz kapağınıza sürün. 10 dakika bekleyip yıkayın. Gözlerinizdeki ağırlığın uçup gittiğini hissedeceksiniz.

* Ojenin kolay kuruması için, yapmanız gereken tek şey, ojeyi sürdükten sonra buzlu suda birkaç dakika bekletebilirsiniz. Ne kadar çabuk kuruduğuna inanamayacaksınız. Ojenin tırnağınızdaki ömrünü kısaltır.

* Yüzünüzün dinlenmiş görünmesini istiyorsanız, önce sıcak hemen ardından soğuk suyla yıkayın. Bu işlem kan dolaşımını hızlandıracağı gibi kaslarınız da harekete geçirecektir.

* Omuz ağrınızı hafifletin, Vücudunuza çok ince tabaka halinde vücut yağı sürün. Ardından sıcak suyla ıslattığınız havluyu tutulan bölgeye koyup duşa girin. Havlu, yağın iyice derinin içine girmesini sağlayacağından teniniz yumuşayacak ve kaslarınız gevşeyecektir.

* Gözaltında oluşan keseleri ve renk değişikliklerini, buzlu suya batırılan pamuk parçalarını gözünüzün üzerinde ve çevresinde gezdirerek geçici olarak ortadan kaldırabilirsiniz.

cilt bakımı, Evde Güzellik, BACAKLARIN BAKIMI


* Eğer ağdayı tercihiniz, ağdaysa çok sıcak olmamasına dikkat etmelisiniz. Kullanmadan önce avucunuzun içi ile ağdanın sıcaklığını kontrol edebilirsiniz.

* Kısa tüyler için ağda kullanmayın. Ağdayı tüyleriniz uzadıktan sonra yaparsanız, daha pürüzsüz bir cildiniz olur. Yoksa cildinizde bazı morlukların oluşmasına neden olur.

* Bacaklarınızı yıkayın, bir havlu ile kurutun ve nemlendirici sürebilirsiniz. Ardından pudra dökebilirsiniz. Bir süre bekledikten sonra ağda yapmanız gereken yerleri sarışın bile olsanız rahatlıkla görebilirsiniz.

Ağdayı kaynatmayın. Ilık olmalı. Soğuk olarak da olabilir. Ağda yaparken yanınızda buz bulundurmanızda yararlı olur. Herhangi bir kızarıklık ya da morluğa karşı, üzerine hemen buz sürmeniz faydalı olacaktır.

Ağda bittikten sonra kan dolaşımını sağlamak için bacağınızı soğuk suyla yıkabilirsiniz. Son olarak bacağınıza bir nemlendirici sürebilirsiniz.

(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi guzellik yuz bakimi, cilt bakimi, ci̇lt bakimi, cilt bakim, cilt bakımı, cilt bakim urunleri)

DERLEYEN:ALINTIDIR


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(güzellik, güzellik merkezi, güzellik bakım, kadın güzellik, guzellik, güzellik ürünleri, güzellik sağlık, bitkisel güzellik, şifalı bitki, bitki tedavisi guzellik yuz bakimi, cilt bakimi, ci̇lt bakimi, cilt bakim, cilt bakımı, cilt bakim urunleri)

viagra stimulis read website
cheaters caught website why men cheat
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
infidelity reason why husband cheat read here
women who love to cheat online read
click an abortion pill open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık