Usui Reiki

Usui Reiki

Fiziksel, zihinsel ve ruhsal boyutta insanı şifalandıran, insanın kendi değerinin farkına varmasını sağlayan, insanı ışıkla ve sevgiyle tekrar tanıştırıp, ona zaten yapısında var olan değerlerini hatırlatan bir öğretidir, bir felsefedir, bir şifa yöntemidir.
Vücudumuzda, yedi büyük enerji merkezi bulunmaktadır. Bu enerji merkezleri, yani çakralar, korku, kıskançlık, üzüntü ve benzeri olumsuz duygularla tıkanabiliyor. Enerji akmaz olduğunda kendimizi tükenmiş hissediyoruz. Bitkin, mutsuz, isteksiz olabiliyoruz. Her çakranın yaşamımızda bir karşılığı olması nedeniyle, ilişkilerde ya da maddi durumumuzda da enerjimizin yansımalarını yaşıyoruz. Bedenimizi çevreleyen enerji alanı auramız da bulunduğumuz mekanın enerjisinden ve kendi düşüncelerimizden etkileniyor. Auramızı ve çakralarımızı sağlıklı çalışır hale getirebilmek için en etkili yollardan biri Reiki ile şifa tekniğidir.

Kişilerin korku ve endişelerini, depresyonu, üzüntüyü yok eder, uygulananda pozitif düşünceler oluşturur. Fiziksel veya ruhsal acıları, stres ve gerginliği geçirmek, kişiye ihtiyacı olan şifayı temin etmek reikinin görevidir. Reiki ulu kaynaktan gelen canlandırıcı, şifa verici her yerde mevcut olan yasam enerjisinin doğru ve etkili bir şekilde rahatsız olan kişiye aktarılmasını sağlar. Japonca'da, "Evrensel Yaşam Gücü Enerjisi" olarak tanımlanmaktadır. Reiki iki farklı Japonca kelimenin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. REI evren anlamına gelir. KI ise ruh, yaşam gücü enerjsi demektir. Bu iki Japonca kelime aynı zamanda aydınlanma demektir. Reiki insan vücudundan geçerken özellikle ihtiyacı olan bölgelere sifa verir. İnsan vücudu parça parça değildir, bütün organlar birbirine bağlı olarak çalışır, o nedenle reiki verirken bütün vücuda verilmelidir.
Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki reiki eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Antalya’daki reiki eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.






 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık