Reiki(Aura)

Reiki(Aura)

AURA Aura "yavaşça hareket eden hava" "Havanın bir nefesi" "Güzel koku" "Işık" ve "Işığın parlaklığı" anlamlarına gelen Latince bir kelimedir. Aura kendisi vücudu çevreleyen ve ona nüfuz eden bir cins kaledir. Baron Reichenback onu radyant bir kılıf olarak tanımlar. İnsanın subtil yedi enerji bedenine tekabül eden yedi aura vardır. Genel olarak §u auralar arasında ayrım yapılır: 1- Spritüel aura: Bunun çapı 4.5-5.5 m kadardır. . 2- Zihinsel aura: Bunun çapı genellikle 2.4 m'ye kadar çıkar. 3- Eterik aura: Bu, fiziksel vücudumuz tarafından yayılır ve boyu takriben 20 cm kadardır. Auralar üst üste geldiğinden onları tek tek ayırmak her zaman mümkün olmaz. Gözle görülmeyen şeyleri görenlerin genellikle gördükleri eterik auradır. Farklı renkli ve şekillerde yarı şeffaf bir alan olarak algılanır. Aura renk, büyüklük yapı ve yoğunluk olarak kişinin zihinsel ve duygusal durumuna göre değişir. British Colour Council tarafından yapılan analizlere göre auranın 4.700'ün üzerinde tayfa sahip olduğu tespit edilmiştir. Yalnız insanlann değil, hayvanların, bitkilerin ve taşıların da aurası vardır. Bu gerçek yalnızca az sayıda insanın hayalinde olan bir şey değildir. Kirlian fotoğrafçılığı ile bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Bu, aurayı görünür yapan özel bir tekniktir.

Burada dikkate değer olan Alman doğal Sağlık uygulayıcısı Peter Mandel'in Kirlian fotoğrafçılığını enerji Emisyon Analizinde kullanmasıdır. Reiki tedavisi sırasında, auralarıyla işlem yaptığımız için meraklı olanlar için aura ile ilgili şu kitabı tavsiye ediyoruz: "Energy Emission Analysis/Yazarı Peter Mandel-Life Rhythm. 1987 Mendocino c.A." Keza Barbara Brennan'ın "Işığın Elleri" isimli Türkçe'ye çevrilmiş olan kitabında da aurayla ilgili olarak kapsamlı bilgiler vardır. Auranın kat sayıları hakkında muhtelif kitaplarda farklı sayılar verilmektedir.

 Aura Reikiden ziyade Prana şifacılığının ana konusudur. Bu safhada bizi ilgilendiren hastanın enerji alanına girerken yapmakta yarar gördüğümüz işlemdir. Şimdi aurayı düzenlemek ve onu yumu§atmak için basit bir metot izah etmek istiyoruz. Esasında bu geleneksel Reiki öğretisinin bir parçası değildir, fakat çok ba§arılı olduğu için, şimdi birçok Reiki hocası tarafından önerilmektedir. Reiki tedavisine başlarken bir elinizi göbeğinize koyunuz. Diğer elinizle hastanın bedeninden takriben 20 cm yukarıda olmak üzere, ba§tan ayağa elips şeklinde el ayanız yere yönelmiş olarak üç defa hastanın aurasını okşayınız. Sonra omuzuna dokunarak tedaviye başlayınız. Tedaviyi bitirirken bir elinizi takriben hastanın merkezine koyunuz, diğer elinizle hastanın bedeninden takriben 20 cm yukarıda olmak üzere baştan ayağa elips şeklinde el ayanız yere yönelmiş olarak üç defa hastanın aurasını okşayınız ve elinizi hastanın vücudundan çekiniz.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi 
 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık