REİKİ VE YARARLARI

REİKİ VE YARARLARI

Reiki, ellerimiz kullanılarak gerçekleştirilen bir şifacılık yöntemidir. Fakat geleneksel tıp uygulamalarına alternatif bir yöntem olarak algılanmamalıdır. Çoğu zaman tıbbi uygulamaların yanında tamamlayıcı bir tedavi yöntemi olarak algılanması gereken Reiki, pek çok durum içerisinde tıbbın çözmekte zorlandığı veya çok uzun zamanlar alan tedavi süreleri gerektiren durumlarda kimi zaman “mucize” olarak nitelendirilebilecek sonuçlar da vermektedir. Buna karşılık, fiziki müdahalenin gerektiği süreçlerde ve acil durumlarda tıbbi uygulamalar kaçınılmazdır.

Reiki bütün olarak, içinde hayat enerjisi taşıyan her canlının sahip olduğu bağışıklık sistemininin düzensizliklerini giderir, güçlendirir ve hastalık ve rahatsızlıkların görünen yüzüne değil kaynağına giderek iyileştirme sağlar.

Bu sebeple, daha çok rahatsızlıkların sonuçlarını ortadan kaldırmayı hedefleyen tıp uygulamalarına bir alternatif değil, tam anlamıyla gerekli bir desteği verir. Bu yolla çok daha çabuk bir iyileşme süreci gerçekleşir. Bununla birlikte Reiki, düzenli bir şekilde uygulama gerçekleştirildiği zaman mevcut bağışıklık sistemimizin mükemmel bir şekilde çalışmasını sağlayarak çok önemli ölçüde hastalanmamızı ve rahatsızlıklarımızı önler. Bu hastalıklara tıbbın çözüm üretmekte zorlandığı ciddi ve korkulan türler de dahildir.

Reiki, tıbbın yetersiz kaldığı bir başka boyut içerisinde de, kişinin ruh ve beden bütünlüğü ve içsel barışının sağlanmasında en büyük yardımcılardan biri konumundadır. Bunun oluşturduğu huzur ortamı, çevremizle olan ilişkilerimizde uyum ve barışı beraberinde getirmekte ve bir çok hastalığın oluşumunda önemli rolü olan stresin ortadan kaldırılmasını sağlamaktadır.

REİKİ VE DİN
 
Din, tutunulacak bir inanç, Reiki ise yalnızca bedenimizle ilgili bir şeydir. Yani, Reiki’nin inançla hiçbir şekilde ilgisi yoktur ve dinlerin yerini alamaz. Fakat bazı durumlarda dindar olmayan bireyleri yaradan kavramına yaklaştırdığı ve dinlerin felsefesini anlama çabasına yönelttiği görülmüştür. Reiki bütün insanlara verilmiş bir şeydir; hiç bir din, mezhep, tarikat, ırk, millet v.s. ile özel bir bağı kesinlikle bulunmaz.

REİKİ VE MODERN DÜNYA

Reiki artık günümüz dünyasında bir çok hastanede tamamlayıcı tıp adı altında kullanılmakta ve bir çok eğitim kurumunda da öğretilmektedir. Reiki’nin rahatsızlıklara nasıl iyi geldiği konusundaki bilimsel çalışmalar sürdürülmektedir. Fakat bu çalışmalar devam ederken bir çok bilim adamı Reiki`nin olumlu etkilerinden yararlanmaktadır.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir’deki Reiki eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
 
Antalya’daki Reiki eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz .



Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık