REİKİ UYGULAMA TEKNİĞİ

REİKİ UYGULAMA TEKNİĞİ

KENDİMİZE UYGULAMA: Reiki’nin temelinde bireyin kendine düzenli bir şekilde yaptığı uygulama son derece önem taşımaktadır. Herhangi bir hastalık ya da rahatsızlığımız olsun ya da olmasın, düzenli uygulama bedenimize gerekli olan enerjinin sürekli bir şekilde üst düzeyde tutulmasını, yorgunluklarımızın giderilmesini, uykunun düzenlenmesini ve sağlığımızın mükemmel seviyede korunmasını sağlayacaktır. Düzenli uygulama fizik sağlığın yanında iç huzuru, çevreye uyum, tolerans ve stresten kurtulmayı da getirir. İç barışımızı, üretkenliğimizi, sağduyumuzu, doğru karar verme yetimizi, zihin berraklığını ve sevgiyi arttırır. 

BİRİNCİ DERECE REİKİ UYGULAMA TEKNİĞİ 

Reiki uygulama tekniği seviyeler arasında temel uygulamalar bakımından farklılık göstermez. İleri dereceler yanlızca temel uygulamanın ruh ve beden bütünlüğümüze sağladığı uyumla hazır duruma gelmemiz sonrası ilave ettiğimiz teknikleri içerir ve Reiki uygulamasını hem son derece kolaylaştırır hem de güçlendirerek bize yeni ufuklar açar. 


Ellerin kullanımı: 

Reiki ellerimiz aracılığı ile uyguladığımız bir tekniktir. İki elimiz bir arada kullanılır ve vücudun belirli bölgelerinin üzerine yerleştirme yoluyla her bir pozisyonda 3-5 dakika boyunca durulur. Normal bir Reiki seansı yaklaşık olarak 60 dakika sürer. Fakat çoğu zaman vücudun bütün bölümlerini kapsayan bu uygulama yerine, temel çakraları hedef alan ve yaklaşık 30-40 dakika süren kısaltılmış uygulama tercih edilir. Asgari sürelere uyulması önemlidir. Reiki’ye siz ve bedeniniz alıştıktan sonra keşiflere başlayıp, Reiki’nin hislerinizi yönlendirmesiyle sizin için neyin o anda uygun olduğunun farkına varacaksınız. 

Temel seans dışında özellikle rahatsızlık hissedilen bir organ bulunuyorsa, ellerinizi o bölgenin üstüne koyarak fazladan Reiki verebilirsiniz. Bir takım önemli hastalıkların ve rahatsızlıkların tedavisinde destekleyici olarak Reiki kullanımında değişik pozisyonlar, özel uygulama tekniği ve farklı uygulama zamanları vardır ve bu konuda özel çalışma, araştırma ve derinleşmeyi gerektirir. Fakat Reiki’de yanlış yapmak olasılığı bulunmadığından en kötü ihtimalle özel uygulamanız yalnızca işe yaramayabilir, o kadar.

 
Reiki uygulaması esnasında ellerinizi yerleştirdiğiniz bölgelerde avuç içlerinizde çeşitli derecelerde ısınma hissedeceksiniz. Bu normal bir durum. Çoğunlukla bu ısınmanın derecesi ilgili çakranın gereksinim duyduğu ve çektiği enerjiyle doğru orantılıdır. Nadir durumlarda hiçbir şekilde ısınma hissedilmemesi, başka birine uyguladığınızda sizin ısınma hissetmeniz ama uyguladığınız kişinin ısınma hissetmemesi veya tam tersi durumlar görülebilir. Bütün bu durumlar normaldir ve ısınma olsun ya da olmasın Reiki o anda çalışmaktadır

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Reiki Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir  Reiki Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada  0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 
Denizli   Reiki Eğitimi için  0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya Reiki Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya  Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla Reiki Eğitimi için  0(252) 213 00 98 - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara Reiki Eğitimi için 0(850 ) 303- 49- 00  - 0  (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara Reiki Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Reiki Eğitimi


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık