Kundalini Reiki

Kundalini Reiki

Reiki, Japonya'dan Batı'ya ilk geldiği günden beri, "Reiki'nin Öyküsü", Reiki ustalarının öğretim tekniklerinin bütünleyici ve vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Hemen hemen her Reiki uygulayıcısına bu öykü anlatılır ve şimdiye dek doğruluğunu sorgulayan hiç kimse olmadı. Çok sayıda Batılı Reiki ustası, Hawayo Takata'ya dek kökenlerini araştırırlar. Hawayo Takata, Batı'da, dünyanın üçüncü büyük Reiki ustası olarak kabul edilir ve daha sonra da göreceğiniz gibi, Reiki'yi Japonya'nın dışına çıkaran kişidir. Bu geçiş dönemi sırasında, Reiki'nin özgün öyküsü, daha kabul edilebilir olması ve Batılılar tarafından daha kolayca anlaşılması için, kuşkusuz iyi niyetle, bazı değişikliklere uğradı.


Hawayo Takata ya da onun ustası Dr. Chujiro Hayashi'nin kattıkları Hıristiyanlıkla ilgili ifadeler olmasaydı, Reiki'nin öyküsü Batı'da ilk kez anlatıldığında, insanlara çok garip, hatta putperest bir öyküymüş gibi gelebilirdi. Ayrıca savaştan yeni çıkmış olan Amerikalılar, o sıralarda Japon yanlısı olmadıkları için, Hıristiyanlıkla ilgisi olmayan bir Japon iyileştirme tekniğine pek sıcak bakmazlardı. Bunu yapmayı her kim ve hangi nedenden dolayı düşünmüşse, çok akıllıca ve cesurca alınmış bir karar olduğunu söylemek gerekir.

Reiki Aşamaları;

1. aşamasında kendinize ve bir başkasına uygulamayı öğrenirsiniz. Reiki’nin detaylı tarihçesi, uygulamanın nasıl yapılacağı, standart el pozisyonları gibi bilgiler bu aşamada verilir.

2. aşamasında daha derin mental çalışmalar yapabilir ve enerjiyi uzağa aktarabilirsiniz. Burada Reiki’nin sembolleri vardır. Bu sembollerle nasıl çalışılacağı öğretilir. Bu aşama, 1. aşamadan üç ay sonra verilir.

3. aşama öğretmenlik aşamasıdır. Bu aşama uzun süren bir aşamadır. Reiki öğretmeni olabilmek için gereken koşullara uyulması gerekir. Ortalama 1-2 yıl süren bir çalışma gerektirir.


Ücretsiz olarak, randevu alarak ön görüşme yapabilirsiniz.
 
Reiki eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir’deki reiki eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya’daki reiki eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık