KİŞİSEL/ BİREYSEL GELİŞİM ((reiki, reiki forum, reiki kurs, reiki com)

KİŞİSEL/ BİREYSEL GELİŞİM ((reiki, reiki forum, reiki kurs, reiki com)

KİŞİSEL/ BİREYSEL GELİŞİM, Reiki, Reiki Nedir?

Reiki yalnızca vardır. Onu hissedebilirsiniz, görebilirsiniz; onu sıcaklık, soğukluk, ışık parlayışı, vibrasyon dalgaları şeklinde duyumsayabilirsiniz. Reiki her zaman bir nehir gibi akar.

Reiki, Dr. Mikao Usui tarafından 1800'lü yılların sonlarında Japonya'da keşfedilmiştir. Zaten içimizde ve dışımızda her yerde akmakta olan evrensel yaşam enerjisini fark etme, güçlendirme, yönlendirme ve kullanma tekniğidir. Herkes tarafından kullanılabilen doğal ve güvenli bir tekniktir. Kişiyi bedensel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak dengeler ve güçlendirir. Reiki bütün tedavi ve terapileri destekler ve hızlandırır. Ayrıca kişinin gündelik yaşamına denge, rahatlık ve akıcılık getirerek steresin azalmasına da yardımcı olur.

Türkiye'de Nilgün Thompson 1995 yılından beri Usui Sistemine göre Reiki öğretmenliği ve terapistliği uygulamaktadır. Öğrenimini Reiki'nin değişik kollarından öğretmenlerle yapmıştır. Ayrıca Karuna Reiki Öğretmenliği, Japon Reiki Teknikleri Öğretmenliği, Tıbbi Hipnoz ve Hemşirelik eğitimi almıştır. Hawayo Takata Reiki'nin büyük ustasıydı. Reiki sınıflarında yaptığı konuşmalar 1940 yılından 1980 yılma kadar kaydedildi ve îngilizceye tercüme edildi. Önerdiği bazı yöntemler şunlardır:

Yalnızca bugün için, öfkelenmeyin. Yalnızca bugün için, endişelenmeyin. Babanıza, annenize, öğretmenlerinize, komşularınıza kutsamalarınızı ve saygılarınızı sunun. Yiyeceklerinizi israf etmeyerek onlara saygınızı sunun. Her şeye şükran duyun. Yaşamlarınızı dürüstlükle kazanın. Her canlı varlığa nazik davranın. İ

Earlene Gleisner, Takata Usta'nın klasik Reiki yöntemlerine tekrar en yüksek değerlerim kazandıran sözler söylediğim anlamış Reiki uygulayıcılarından birisidir. Bir uygulama seansı sırasında Reiki'nin ince enerjileri ve "her şeyle birleşme duygusu" yaşanabilir. Reiki uygulaması sırasında farkındalık artar ve doğal bir şekilde Ruhsal Gelişim dersleriyle bağlantılı olduğu anlaşılır. Basit bir "şifa verme" nin ya da daha doğru bir deyişle "Reiki enerjisinin şifa uygulamasına aracı olmanın" ötesine geçilir. Yaşamlarımızdaki olaylardan özgürlesebiliriz. Reiki duyarlılığının bedenimizde, zihnimizde ve ruhumuzda akmasına izin verebiliriz. Burada ve "şimdi "nin bilincine varabiliriz. Beklentisiz ve saf bir sevgiyle dolu olarak ellerinizi bir başkasına dokundurduğunuzda, karşılıklı etkileşimin gerçekleştiğini görebiliriz. Reiki uygulaması sırasında ortaya çıkan her türlü farkındalığı dinleyebilir, ona güvenebilir ve onunla birlikte hareket edebiliriz.

DERLEYEN:ALINTIDIR


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(reiki, kundalini reiki, reiki 2, reiki forum, reiki kursları, reiki 1, reiki com, reiki 3, www reiki, reiki music, reiki light, reiki zen, www reiki com, reiki de)

all wife cheat website read here
abortion pill where to buy abortion fees surgical abortion process

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık