Psikoloji, Stres, Geginlik, Ve Tatil, Ruh Sağlığı

Psikoloji,    Stres, Geginlik, Ve Tatil, Ruh Sağlığı

Psikoloji, Stres, Geginlik, Ve Tatil

Sağlıklı yaşamak, zorlanmayı önlemek ya da ortadan kaldırmak için dinlenmeyi de bilmek gerekiyor. Ruh sağlığımız için olmazsa olmaz bir öneme sahip bu!

Dinlenme denildiğinde ilk aklımıza “tatil” gelir. Fakat dinlenmek için planlanmış tatiller çoğumuz için başlı başına bir stres ve gerginlik kaynağı olabilmekte.

Tatile huzur bulmak, eğlenmek, dinlenmek için çıkarız ama sinir gerili olarak geri döneriz. Ya tatilimiz nasıl ve kimlerle geçireceğimizi iyi planlayamamışızdır ya kendimizi tanımıyoruzdur ya elimizde olmayan aksiliklerle karşılaşmışızdır.

Özellikle tur organizasyonlarıyla tatile çıkanlar bu tip aksiliklerle sıklıkla karşılaşmaktalar.

Gidilecek yerlerin “gösterilen gibi olmadığı”nı anladığınızda, çifte rezervasyonlarla karşılaştığınızda, 5 yıldızlı yerine 2 yıldızlı otellerde konuk edildiğinizde, ekstralara istenilen paranın neredeyse tur parasına yaklaştığını fark ettiğinizde, rehberinizden memnun olmadığınızda stres ve gerginlik yaşamanız olasıdır.

Ve aylar önceden planladığınız “güzel anlar geçirme” süreciniz birden cehenneme dönüşür.

Bütün bu olasılıkları önceden hesaplamak, yaşayabileceğimiz gerginliği yok saymayacak olsa da, daha az stres ve daha az gerginlik yaşamamıza olanak verir. Düşüncelerinizin gücüne ve krizleri yönetebilme becerinize güvenmeli, tatilinizi strese dönüştürebilecek olasılıkları göz önüne alarak onların çözümüne uygun davranışlarda bulunabilmelisiniz.
(psikolog, Psikoloji, çocuk psikolojisi, insan psikolojisi, sosyal psikoloji, psikoloji portalı, psikoloji dersi, psikoloji kitapları, kadın psikolojisi, cocuk psikolojisi, çocuk psikoloji, psikoloji yazıları, psikoloji merkezi, psikiyatri, psikolojik danışmanlık, rehberlik, danışmanlık, Psikoloji, Stres, Geginlik, Tatil, Ruh Sağlığı )


DERLEYEN: drpist


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(psikolog, Psikoloji, çocuk psikolojisi, insan psikolojisi, sosyal psikoloji, psikoloji portalı, psikoloji dersi, psikoloji kitapları, kadın psikolojisi, cocuk psikolojisi, çocuk psikoloji, psikoloji yazıları, psikoloji merkezi, psikiyatri, psikolojik danışmanlık, rehberlik, danışmanlık, Stres, Geginlik, Tatil, Ruh Sağlığı )
all wife cheat website read here
online women who cheat on their husbands when your husband cheats
redirect dating sites for married people why do married men cheat
wife cheat dating for married men read

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık