Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji, Farkındalık

Kişisel Gelişim, Bireysel Gelişim, Psikoloji,  Farkındalık

Kişisel Gelişim, Farkındalık; özümüze açılan kapı

Yaşam içindeki kendimizin farkında olmak bilincimizin gelişiminde en önemli etkendir, Kendimizi tanıdıkça yaptığımız, düşündüğümüz en küçük detayların farkında oldukça, hayatı hisseder ve zevk almaya başlarız. Bu farkındalık otomatik olarak bilincimizin gelişimini sağlar. Mesela; Sabah uyandınız, duş alıp, kahvaltı yaptınız, giyinip evden çıktınız, arabanıza bindiniz / otobüs durağına yürüdünüz. Bu davranışlar monoton olarak otomatik olarak her gün yaptığınız bir işlevlerdir.

Bunu farkında olarak yaptığınızda ise şu olur:

Sabah gözlerinizi açtınız. Dışarıya bakarken, güneşli bir bahar günü gökyüzünün maviliğini hafif bir müzik eşliğinde soludunuz, yağmur yağarken yağmurun sesini ruhunuzda duydunuz, dışarıda kar varken beyazlığın verdiği duyguyu, rüzgarın yüzünüzdeki dolaşımı gibi hissettiniz. Duş alırken, suyu bir sevgi gibi düşünüp, tüm vücudunuzu, yavaş yavaş dolan bir şişe gibi ayak parmaklarınızdan başınıza kadar, bu sevgi ile doldurdunuz. Bu bir bebeğe baktığınızda hissettiğiniz sevgi hissi gibidir, Kahvaltı yaparken, evin içine yayılan kokunun ve ağzınıza aldığınız her lokmadaki tadın farklılığını ve sizde yarattığı hazzı hissettiniz. Tıpkı bir müzik eseri dinliyor gibi her tadın hazzını keşfettiniz. Evde sizden başka birileri varsa, o insan ile bunu paylaşmanın verdiği doyumu yaşadınız. Kapıdan dışarıya adım attığınızda, yepyeni bir güne adım attığınızın mutluluğunu yaşadınız. Biri sizi sinirlendirecek bir şey söylediğinde, o insanın sadece otomatik işlev yaptığını ve farkında olmadan yaşadığını hissedip önemsemediniz gülümsediniz.. . Şimdi sabahın köründe farkındalıkla kim uğraşacak derseniz... O zaman monoton yaşamaktan şikayet etmeyin, aslında bunun bir getirisi olmadığının farkında olmak da bir farkındalıktır. Ve buda sizin karınızdır…

Derleyen:drpist

( kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, nlp, hızlı okuma. Trans. Hipnoz, koçluk, İzmir, farkındalık yaşam, hayat, hayaller, kesfet, basarı, motivasyon, kişisel)


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com


( kişisel gelişim, kişisel başarı, bireysel gelişim, nlp, hızlı okuma. Trans. Hipnoz, koçluk, İzmir, farkındalık yaşam, hayat, hayaller, kesfet, basarı, motivasyon, kişisel)
redirect website why do married men cheat
viagra stimulis read website
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
redirect open what is the procedure for an abortion

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık