NLP ve NLP Eğitimi

NLP ve NLP Eğitimi

Anne karnından itibaren aslında birey yaşadığı hiçbir şeyi unutmuyor. Bilinçaltına depolananların arasında kulağımıza okunan ezan, annemizin ilk ninnileri ve bunun gibi birçok bilgi mevcut. Yaşanan her olayın kayıt yeri belliyse ve kaydedildiği bir gerçekse o halde birey yaşadığı ve unuttuğunu sandığı birçok negatif olayı da bilinçaltına kaydeder. Bu negatif olaylar ve durumlar kişiyi hayat boyu etkiler ve kişi bunlardan etkilendiğinin çoğu zaman farkında bile olmaz.

NLP çok sayıda teknik üretip güçlü bir tatbik etme geleneğine sahipken aynı zamanda modeller, akış çizelgeleri, güdümsel sistemler, ilkeler ve varsayımlar ve dikkatle işlenmiş savlar ortaya atar. Bu düşünce ekolü ya da akademik taraftarlar topluluğu ayrıntıyı, nesnelliği, bilimsel metodu ve mantıksal sınamayı memnuniyetle karşılar ve özgün kavramların kesinliğini sürdürdükleri için kendileriyle gurur duyarlar. Bir sistem ya da sürecin en küçük parçası bir yaşam değişimi anlamına gelebilir ve böylesi davranışsal bir değişkenin araştırılması simya gibi motive edici olabilir.

NLP kişinin değişimi için etkili bir metodoloji sunar. Yeni uygulamalar ortaya çıktığı ve taraftarları onun ilke ve tekniklerini hayatlarına kattıkları için çok daha fazla yararı gün ışığına çıkmaktadır. Yeni uygulamalar ve yararları kendiniz de keşfedebilirsiniz.

NLP vasat ile mükemmeli ayıran en önemli hususlardan biri olan etkin bir içsel ve dışsal iletişimin nasıl kurulacağını öğretir. İçsel iletişim açısından bakarsak davranışlarımızı ve bütün hayatımızı etkileyen düşünme süreçlerimizi ve düşünme biçimlerimizi daha iyi tanımamızı sağlar. Kısaca kişinin kendisinin en iyi versiyonu olma sanatıdır.

NLP hayatımızın her anında kullanılabilir. İşimizde, özel hayatımızda (eşimizle, çocuğumuzla, arkadaşlarımızla ve dünya ile iletişimde; kolay öğrenmede, kişisel karar vermede, kendi kendinizi kendi modelimize uygun olarak motive etmede, fobilerin yok edilmesinde… vb) daha doğrusu insan olan her yerde ve insanın yaşadığı dünyayı yönetmesine gereksinim duyduğu her zaman kullanılabilir.

NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Eğitimi tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya NLP Eğitimi tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  NLP eğitimlerimiz için  0(252) 213 00 98 yada 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Denizli’deki  NLP eğitimlerimiz için  0(258) 213 0 999 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Denizli NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara’daki  NLP eğitimlerimiz için  0850 303 49 00 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Ankara NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık