NLP Uzmanlığı Nedir?

NLP Uzmanlığı Nedir?

İyi Düzeyde İletişimci Olmak: NLP, her davranışın kendine özgü bir yapısı olduğunu; bu yapıları öğrendiğimiz ya da değiştirdiğimiz takdirde istediğimiz sonuçlara kolayca ulaşabileceğimizi anlatır. Buna ek olarak duyarlılığımızın, bakış açımızın ve diğer insanlarla olan iletişimimizin gelişmesini sağlar.

Beyni Etkin Bir Şekilde Kullanmak: NLP hayata karşı bir meydan okumadır. İnsanın en büyük meydan okuma şekli ise kendi beyni üzerinedir. NLP ile hedeflenen "beyni tarafından yönetilen bir insan" konumunda olmaktansa "beynini yöneten bir insan" olmanın keyfini çıkartmaktır. Bu sayede en büyük sermayemiz olan beynimizi etkin olarak kullanma yollarını öğrenebiliriz. Bir insan hangi durum içerisinde olursa olsun beynini etkin bir şekilde kullanabilir.

Pozitif Düşünmek: NLP pozitif bir düşünce sistemini içerisinde barındırır. Yaşama genel olarak çok karamsar ve negatif bakan bir kişi NLP teknikleri ile hayata ve olaylara bakış açısını değiştirip, içinde bulunduğu kötümser durumdan çıkarak yaşama pozitif bir şekilde bakmayı ve pozitif düşünmeyi rahat bir şekilde öğrenebilir. İşin en güzel tarafıysa kişinin bunu çok kısa bir zaman içerisinde ve yalnızca kendi öz kaynaklarını kullanarak elde edebilmesidir.

İstenmeyen Bir Takım Davranışları Değiştirmek: NLP teknikleri ile istenmeyen, rahatsızlık duyduğunuz davranışlarımızı değiştirmek çok basittir. Değişimler, tam olarak kendi içsel kaynaklarımızı referans alan temsil sistemlerimiz aracılığıyla gerçekleştirildiği için çok kalıcı ve çabuk bir şekilde olur.

Hedef Belirlemek ve Sonuç Almak: NLP ile gerçekleşmesini arzuladığınız bir durumu, hayal edip kafamızda canlandırmak suretiyle bütün duyu organlarımızla birlikte deneyimlediğimizde yaşamımız içerisinde de gerçekleştirebiliriz. Bunun en güzel örneklerini spor karşılaşmaları içerisinde görürüz, çünkü bir sporcu müsabakayı ilk olarak zihninde canlandırmadan gerçek karşılaşma içerisinde başarılı olamaz.

İyi Bir Lider Olmak: İyi bir lider olmak için bir takım niteliklere sahip olmak gerekir. Esnek bir yapıya sahip olmak, iyi bir iletişimci olmak, öz güven sahibi olmak, motive edici bir kişi  olmak gibi... İşte NLP, bütün bu özellikleri bize kazandıran bir rehberdir. NLP' ye göre iyi bir lider konumunda olabilmek için, öncelikle bizi sınırlayan bazı inançlardan kurtularak güçlendirici inanç ve tutumlara sahip olmamız gerekir. NLP hedeflediğimiz liderliğe en kısa süre içerisinde ulaşmamıza yardımcı olur.

Özgüven Sahibi Olmak: NLP gereksinim duyduğumuz öz güveni kazanmamızda bize yardımcı olur. Bu sayede insanın arzu ettiklerini elde etmesi, kendisiyle ve çevresiyle barışık bir birey olması sağlanır. NLP ile bilinçaltındaki çatışmaları kalıcı olarak çözen kişi sınırlandırıcı inançlardan kurtulur ve kazandığı öz güven sayesinde hedeflerine kolay bir şekilde ulaşır.

Başarı ve Motivasyon Tekniklerini Uygulamak: NLP bize, eğitim hayatımızda, iş dünyası içerisinde, kişisel gelişimimizde, danışmanlıklarda kısacası yaşamın her alanı içerisinde uygulayabileceğimiz başarı ve motivasyon teknikleri aracılığıyla da yardımcı olur. Bunu, başarılı bireyleri modelleme yoluyla yapma yöntemlerini gösterir. Aynı zamanda içimizde gömülü olan hazineleri bulmamızda da bize faydalı olur.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Eğitimi tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya NLP Eğitimi tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  NLP eğitimlerimiz için  0(252) 213 00 98 yada 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Denizli’deki  NLP eğitimlerimiz için  0(258) 213 0 999 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Denizli NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Ankara’daki  NLP eğitimlerimiz için  0850 303 49 00 yada   0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Ankara NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık