NLP Teknikleri

NLP Teknikleri

Kişinin iç dünyası sorunlu, huzursuz, mutsuz ve karmaşa içindeyken ağzından olumlu veya pozitif ifadelerin çıkması mümkün değildir. Kişilerin iç dünyasının netleşmesine, dinginliğe ulaşmasına ve istediği yönde düşünce ve davranışlarının farkına varmasına ve değiştirmesine dönüştürmesine yardımcı olur.

NLP Teknikleri  bir bilim olarak tanımlanmakta çünkü insan davranışlarının arkasındaki stratejilerin çözümlenmesi, kişinin kendisi ve başkalarıyla olan iletişimindeki nasıla odaklanması, yaşamla ilgili modeller oluşturması ve beyinle ilgili araştırma ve çalışmaları kapsamaktadır.

NLP Teknikleri  bir sanattır çünkü tüm insanlar doğum anına kadar aynı süreçlerden geçerken doğumdan sonraki süreçten itibaren farklı bir yapıya, kişiliğe sahip olmasından dolayısıyla da tek ve özgün olduğunu kabul ederek bir sanat eseri olarak tanımlanmaktadır. Kişinin kendisinin en iyisi olabilme sanatıdır.

Her davranışımızın temelinde derin yapıdaki kodlamaları ifade eden geri besleme sürekli olarak yapılmaktadır. Bu çerçeve içinde ve dışında kalan bütün davranışlarımız modellenebilir, öğretilebilir ve değiştirilebilir. Hangi konuda nelerin işe yarayabileceği ise öğrenilmiş bilgilerin davranışlara aktarılması ile mümkün olabilmektedir. Bunun içinde öğrenmek, uygulamak ve bilginin farkında olmadığımız yeterlilik düzeyinde kullanılabilir olması gerekmektedir.

NLP Teknikleri  yaşadığımız dünyaya ve dış dünyadan gelen bilgilere karşı bir tavır ve davranış modellenmesi olduğu için hayatımızın her alanında ve her anında kullanılabilir. Kişisel gelişimden, yönetime, karar stratejilerinden, motivasyona, sağlıktan, iletişime kadar çok geniş bir alanda uygulanmaktadır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.
 
NLP Eğitimi ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

İzmir Karşıyaka NLP eğitimlerimiz için .0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Karşıyaka NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz

Denizli’deki NLP eğitimlerimiz   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki  NLP  Eğitimlerimiz   0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

all wife cheat women who like to cheat read here
how to tell if wife has cheated read here married men dating
cheaters caught my husband cheated why men cheat

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık