NLP Practitioner Eğitimi İstanbul

NLP Practitioner Eğitimi İstanbul

NLP her şeyin kendi kendine, beklenenin de ötesinde bir kolaylıkla yoluna girdiği tesadüfi zaman dilimlerinin ardında yatan dinamiği inceleme ve uygulama bilimidir. NLP bu anların sizin tercihiniz doğrultusunda bilinçli olarak yaratılmasının bilimidir.

NLP’nin temel amacı, etkili iletişim kurmak ve sürekli olarak gelişmektir. NLP etkili iletişim kurmak adına size gerekli olan malzemeleri sağlar. Her davranışın uyduğu bir yapı olduğu görüşü eşliğinde yola çıkar. Bu yapı; öğrenilebilir, istendiği zaman değiştirilebilir ve modellenebilir. Hangi davranışların sizin için yararlı ve etkili olduğunu anlamak, algılama yeteneğimize bağlıdır.

Bireysel potansiyeli meydana çıkartmak adına son derece etkili olan NLP tekniği birçok alanda kullanılır:

Psikolojik danışmanlık alanlarında, psikoterapi ve ruh sağlığı ile ilgili çalışmalar içerisinde yardımcı unsur olarak, iş hayatında, pedagoji ve eğitim bilimlerinde, çocuk yetiştirmede, sağlık ve sporda, siyaset, hukuk, reklam alanlarında, satışta, şirket yönetimlerinde, sanatta ve yaratıcılık gerektiren her meslekte NLP kullanılır.

NLP nin açılımına baktığımız zaman, Nöro, Dilbilimi ve Programlamanın ne anlam taşıdığını açıklamamız gerekmektedir.
 
Nöro; Beynimiz ve bütün duyu organlarımızı kullanarak dünyayı ne şekilde algıladığımızla, neler hissederek yaşamımızı sürdürdüğümüzle ve bunları aklımızda nasıl canlandırdığımız konularıyla ilgilenir. Düşünmeye ve algılamaya, yani herhangi bir davranışın temelini oluşturan zihinsel süreçlere ve sinir sistemine yapılan bir göndermedir. Kısacası bu kavram ile görme, işitme, hissetme, tatma ve koku alma gibi duyusal nörolojik durumlar kastedilmektedir.

Dilbilimi; Dil kullanımımız, yaşama bakışımızı kelimelerle nasıl biçimlendirdiğimizle, nasıl yansıttığımız konusuyla ilgilenir. Dil olmadan bilinçli düşünceyi beyinde canlandırmak zordur. Düşüncelerimizi ve onları ifade etme tarzımızı değiştirebilirsek, davranışlarımızı da o düzeyde değiştirebiliriz.

Programlama kelimesi ise kendimizi farklı, yeni, olumlu biçimlerde düşünmeye, konuşmaya ve yeni davranışlar edinmeye yönlendirmektir. Diğer bir ifade ile programlama ile davranış ve sonuç üzerinde istenilen değişiklikleri gerçekleştirmek için duygular ve inançlar dahil olmak üzere düşüncelerimizi düzenleme şeklimiz kastedilmektedir.

Eğitim Süresi: 70 saat Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar, uluslar arası geçerliliği olan sertifika almaya hak kazanacaklardır.

Sizde profesyonel NLP alabilirsiniz . Türkiye'nin önde gelen Master Traineri olan Cemal KONDU'dan mükemmel eğitim alma imkanı. Yalnızca İnternet üzerinden yapılarak, zamandan ve ulaşım için harcanan süre ve masraftan tasarruf etmenizi sağlar. Elde edeceğiniz sonuçlar yüz-yüze koçluk eğitimlerinin aynı seviyede güçlüdür.

Günümüzde tüm dünyada gittikçe gelişen bu hizmet ülkemizde de hızla gelişmektedir.Bu hizmetten yararlanmak için yalnızca bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın olması yeterlidir.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır. 


NLP Practitioner Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :


İzmir’deki NLP Practitioner Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Denizli’deki  NLP Practitioner Eğitimi   0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya’daki NLP Practitioner Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla’daki  NLP Practitioner Eğitimi  0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Ankara   NLP Practitioner Eğitimi   0(850 ) 303- 49- 00  - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


NLP Practitioner Eğitimi  


NLP Practitioner Eğitimi

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık