NLP Practitioner Eğitimi Ankara

NLP Practitioner Eğitimi Ankara

NLP ile neyi başaracaksınız? Kişisel performansınızı istediğiniz anda istediğiniz seviyeye ulaştırabileceksiniz. İletişimle ilgileniyorsanız vücut dilinizi, sesinizin tonunu, maksimum düzeyde kullanabileceksiniz ve çok kısa sürede istediği sonucu alabilen bir iletişim ustası olacaksınız. Kısacası; iş yaşamınızı en nitelikli hale getirmiş olacaksınız. İş yaşamı içerisinde iletişimin zenginleşmesi, mevcut satış miktarlarının arttırılması, doğru kararlar alabilmek, geleceği doğru bir şekilde planlamak, medya önünde doğru ve etkili mesajlar aktarabilmek, reklam ve aktarılan yazılı ve sözlü mesajların dil açısından değerlendirilmesi adına önemli bilgiler içeren NLP,  kişisel olarak da kaynakların etkin olarak kullanılabilmesi ve varsa (panik atak, uçak korkusu, deprem korkusu, sınav stresi, depresyon benzeri durumlar) yok edilmesi de çok kısa zamanda  ve doğru bilgi aktarımları sonucunda gerçekleşebilmektedir.

İçinde insan faktörünün bulunduğu her yerde aktif olarak kullanılabilen NLP , çocuklar, gençler ve yetişkinlerin kişisel gelişimlerinde, mevcut kaynaklarının nasıl zenginleştirilebileceğini zihinsel  süreçler bakımından öğrenmede önemli teknik bilgi aktarımları ile göstermektedir.


NLP, dünya üzerindeki birçok saygın üniversitede, çok sayıda Enstitü’de uzmanlar yetiştiren, üzerinde akademik anlamda araştırmalar yapılan, eğitim sistemlerinde performans arttırıcı bir teknik olarak davranış değişikliği yaratan ve bu anlamda saygı gören bilimsel bir yöntemdir.

Eğitim Süresi: 70 saat Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar, uluslar arası geçerliliği olan sertifika almaya hak kazanacaklardır.

Sizde profesyonel NLP alabilirsiniz . Türkiye'nin önde gelen Master Traineri olan Cemal KONDU'dan mükemmel eğitim alma imkanı. Yalnızca İnternet üzerinden yapılarak, zamandan ve ulaşım için harcanan süre ve masraftan tasarruf etmenizi sağlar. Elde edeceğiniz sonuçlar yüz-yüze koçluk eğitimlerinin aynı seviyede güçlüdür.

Günümüzde tüm dünyada gittikçe gelişen bu hizmet ülkemizde de hızla gelişmektedir.Bu hizmetten yararlanmak için yalnızca bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın olması yeterlidir.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır. 


NLP Practitioner Eğitimi eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :


İzmir’deki NLP Practitioner Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Denizli’deki  NLP Practitioner Eğitimi   0(850 ) 303- 49- 00 -  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya’daki NLP Practitioner Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla’daki  NLP Practitioner Eğitimi  0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Ankara   NLP Practitioner Eğitimi   0(850 ) 303- 49- 00  - 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Ankara NLP Practitioner Eğitimini tıklayabilirsiniz.


NLP Practitioner Eğitimi  


NLP Practitioner Eğitimi

 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık