NLP Karaman Eğitimi

NLP Karaman Eğitimi

Bilinçdışı zihnin çalışma prensiplerini öğrenerek, sizi sınırlayan alışkanlıklarınızı nasıl öğrendiğinizi keşfedip, sizi hedeflerinize götürecek yeni alışkanlıkları nasıl kazanacağınızı deneyimleyerek öğreneceksiniz.
Aileniz, arkadaşlarınız ve iş yaşamınızdaki insanlarla iletişim etkinliğiniz önemli ölçüde artacak. Ayrıca kullandığınız dil ve sözcüklerin bütün davranışlarınızı nasıl programladığını ve bunun da sizin dünya deneyiminizi doğrudan nasıl etkilediğini anlayacaksınız.

Günümüz dünyasında herkes kaliteli iletişimden bahsediyor, ancak bunun nasıl başarılacağından söz edilmiyor. NLP'de öğreneceğiniz beceriler sizi daha etkin kılacak ve iletişimde yada yaşamınızın her alanında öz güveninizi arttıracaktır. Duyusal keskinliğinizi arttırmayı öğrenmek size hem kendinizle hem de çevrenizdekilerle ilgili yüksek kalitede bilgiye ulaşmanıza olanak verecektir. En iyi derecede etkileşimin tüm unsurlarını anlayacak; ikna etme ve etkilemenin belirli ve genel dil kalıplarını nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz. Fikirlerin açıkça ve gerektiğinde ortaya konması, her tür davranış değişimi, istekleri davranışa dönüştürme becerileri kazanma, istemediğimiz davranışlardan kurtulma,mevcut olmayan davranışların kazanılması, bağımlılıkların giderilmesi (Sigara, alkol, kumar,vb..), genellemesiz ve stressiz bir yaşam, yeme alışkanlıklarının değiştirilmesi, kilo almadan sigara alışkanlığından kurtulma, iç çatışmaların yok edilmesi ve iç barışın sağlanması,hayır diyebilmeyi öğrenmektir.

NLP; satış öncesi hazırlık, müşteri ile karşılaşma, ihtiyaç belirleme, ürün/hizmet tanıtımı, itirazların karşılanması, satışın
kapatılması, satış sonrası hizmet, müşteri ilişkileri ve satışçının kişisel motivasyonu gibi tüm satış konu başlıklarında bizlere etkili ve hemen uygulanabilecek teknikler sağlar.

NLP sihirli bir alet kutusu gibidir. İçindeki harika şeylere hayretle bakarken “Ben bunu nerede kullanabilirim?” diye kendinize sorarsınız. Bazı günler harikadır, hiç kimse yanlış bir şey yapmaz ve her şey yolunda gider. Bazı günler ise korkunçtur. Sanki herkes işimizi bozmak için gizli bir işbirliği içindedir ve her şey ters gider. Eğer özellikle yere yıkılmaya çalışırsak, zemini tutturamayacağımız ihtimal dâhilindedir. NLP size nasıl, hatta birazda neden olduğunu açıklayabilir. İşte o zaman sizde her gün yolunuzda biraz daha fazla seçenekle ve eski sınırların ağır yükünü biraz daha hafifletmiş olarak ilerleyebilirsiniz.

Karaman daki NLP ve kişisel gelişim  eğitimleri için iş ortakları aramaktayız.

Saygın Coaching & Consulting

Saygın C & C Genel Merkez

Adres : Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR

Tel : 0(232) 422 59 54 - 0(535) 667 32 24

E-Posta: [email protected]

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık