NLP Eğitimleri - NLP Master Practitioner

NLP Eğitimleri - NLP Master Practitioner

NLP, bireyi mevcut durumundan istediği duruma ulaştırmayı amaçlayan; ayrıca kişinin kendi mükemmelliğine ulaşmasını sağlayan, değişimin ve gelişimin sanatıdır. NLP, bir sanattır çünkü mükemmelliği yakalamış dahi insanları modeller. Bu başarılı insanların ulaştıkları parlak sonuçları nasıl elde ettikleri ve bu başarılara yol açan düşünce ve davranış süreçlerinin başka insanlarda nasıl kopya edilebileceğini araştırır. Bununla beraber NLP vasat ile mükemmeli ayıran en önemli hususlardan biri olan etkin bir içsel ve dışsal iletişimin nasıl kurulacağını öğretir. Kısaca NLP kişinin kendisinin en iyi versiyonu olma sanatıdır.


NLP hayatimizin her anında kullanılabilir. İşimizde, (stratejiler, doğru karar verme, motivasyon, satış) özel hayatımızda (eşimizle, çocuğumuzla, arkadaşlarınızla ve dünya ile iletişimde, kolay öğrenmede, kişisel karar vermede, kendi kendinizi kendi modelimize uygun olarak motive etmede, fobilerin yok edilmesinde…VB.) daha doğrusu insan olan her yerde ve insan yaşadığı dünyayı yönetmesine ihtiyaç olan her zaman kullanılabilinir.

NLP ışığında kişi, kendine olan güvenini kazanır ve yeteneklerini ortaya çıkarır. Motivasyon, karar verme stratejileri ve iletişim becerilerini geliştirerek, kalıcı ve hızlı öğrenme gerçekleşir. İç çatışmaları yok ederek daha mutlu, daha başarılı ve daha aktif bir yaşam sürmemizi sağlar.


NLP’ ye göre davranışlarımızı yöneten iç dünyamızdır. İç dünyamızdaki olumsuzluklar çözülünce bastırılmış olan özgüven, özdeğer gibi pozitif duygularımız ortaya çıkar.NLP tekniklerinin etkin ve hızlı sonuç verme özelliği ile psikolojik, pedagojik sorunlara kısa yoldan çözüm bulanabilir.

NLP kısaca beynimizi anlama ve onu en etkin biçimde kullanma yönlerini öğreten bir teknik, bilim ve sanattır. İş hayatından sosyal fobileri yok etmeye, dil eğitiminden kolay ve kalıcı öğrenmeye, iletişim becerilerini geliştirmeye kadar insanın içinde olduğu hemen her alandaki kişisel gelişim aracıdır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık