Kişisel Gelişim(NLP'de BÜYÜME DEVRESİ… - BÜYÜMEK VE NLP - NLP SEMİNERLERİ)

Kişisel Gelişim(NLP'de BÜYÜME DEVRESİ… - BÜYÜMEK VE NLP - NLP SEMİNERLERİ)

BÜYÜME DEVRESİ…

Kurucular ve ilk NLP takipçileri NLP'nin gelişimim çok iyi belgelemişlerdir. Yeni bir okuyucuysanız sonunda bu size de ulaştı. Tecrübeli bir okuyucuysanız ilk gelişimine zaten katkıda bulunmuşunuzdur. NLP daha kalıcı olmayı vaat ederek Amerikan icadı diğer hareketler gibi California'dan çıkıp dünyanın dört bir yanına yayıldı. Yaklaşık bir çeyrek yüzyıl sonra bu ilk devre gelişimin özelliklerini sürdürdü ve NLP savunucuları arasında akımı yayma gayreti hiç azalmadı.

NLP'nin büyümesinde internetin etkisı büyüktür. Fikirlerin gelişiminin büyük bir kısmı şimdi online, e-mail listeleri, chat grupları, pratisyen eğitimi için açılan web siteleri ve konuyla ilgili her türlü ince farkı kapsayan makalelerin neşredilmesi aracılıkla olmaktadır. Büyüme aynı zamanda taraftarlarının canlı seminerlerde ve 'egzersiz gruplarında' oluşturduğu sosyal ilişkiler, şebeke ağları ve Pratisyen ile Uzman Pratisyen yetkinleştirme süreçli sonucunda da meydana gelmektedir.

'Şaşırtıcı' Etkiler

NLP pratisyenleri yararları belgeleyip satışa çıkarmışlardır.
NLP.teknikleri olağanüstü büyük bir hızla tedavi ve yaşam değişimi sağladığı için meslek sahipleri ve işadamlarına bir şaşırtıcı karakteri gibi gelen Bir nitelik taşir. Her şeye ragmen ilk değerlendirmeden sonra öne sürdüğü iddialar hafif süphe yaratabilir. İster on dakikalık-fobi tedavilerine ister hayat boyu güçten düşme alışkanlıklarının aniden tersine dönmesinin anekdot tarzı samimi beyanının eksikliği sıkıntısı çekmez. Yine de, kuramsal temelleri kapsayan araştırmaları belgeleme işi daha yavaş çoğalmaktadır. Daha önce gördüğümüz gibi yayınlanmış çok az yazı bilimsel başlıca güncelere ulaşabilmiştir -herhangi biri, konunun melez doğasını göz önünde tutarak bunların hangi yayınlarda çıktığım merak edebilir.

Faydalar ve Uygulamalar

NLP, daha geleneksel psikoloji ekollerini kabul etmeyi nadiren önerir. 'Konuşma yasa' şeklinde ifade edilmesi, ne. etki gücü ne de iş, şirket eğitimi ve kişisel gelişim gibi daha dolaysız yoldan rekabet ettiği alanları kabul etmiş olması dolayısıyla herhangi bir yakınmaya meydan verir. İnsanlar onun yararlarını sıradan uygulamalı sosyal bilimlerde olduğundan daha çabuk test edip gerçekleştiriyor gibiler. Aynı zamanda NLP'nin daha dayanıklı ve hali hazırda sınanabilen sonuçları, teorik kesinlikten çok sonuçlara bakan insanları etkiliyor. Genelde öne sürülen yararları aşağıdakilerden ibarettir;

• Hissetme şeklini kontrol edebilmek

• Pozitif düşünebilmek

• Sizi motive eden hedefleri benimsemek ve enerjinizi yönlendirmek

• Geçmiş yaşam tecrübelerinizin negatif etkileriyle baş edebilmek

• İstenmeyen alışkanlıkları daha kullanışlı olanlarla yer değiştirmek

• Diğerlerinin kazandığı becerilerde yeterlik kazanmak

• Güven geliştirmek

• Yaratıcı düşünmek

• Diğerlerinden öğrenebilmek - bilgi kadar becerileri de

• Meslektaşlar, müşteriler, arkadaşlar ve aile ile etkili bir şekilde iletişime girmek

NLP kişinin değişimi için etkili bir metodoloji sunar. Yeni uygulamalar ortaya. Çıktığı ve taraflarına onun ilke ve tekniklerini


-ALINTI-

İZMİRDEKİ NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA KURSLARI VE SEMİNERLERİ İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:
SAYGIN NLP DANIŞMANLIK

Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
[email protected]



(koçluk, kişisel gelişim, eğitmen, danışmanlık, eğitim seminerleri, nlp ile ingilizce, nlp izmir, eğitim siteleri, seminer, nlp, eğitim)
all wife cheat women who like to cheat read here
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
online women who cheat on their husbands when your husband cheats
women who love to cheat online read
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity
why do women cheat on their husbands website open
reasons why women cheat why are women unfaithful why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık