Herkes İçin NLP E-Kitap

Herkes İçin NLP E-Kitap

Hedef ulaşmak için NLP’ yi emrinize amade etmek çok kolay. Bunun için gözlükleriniz üzerinde bir-ki rötuş yapmak yeterli. Böylece karanlık birer labirent gibi görünen yollarda yönünüzü daha kolay bulacak, netliğe kavuşan hayallerinizin peşine düşeceksiniz.

Okuru NLP‘nin pek çok çehresiyle tanıştırıyor eser. Bir sanat olarak, bir bilim olarak, bir yöntem olarak ve bir rehber olarak NLP, yaşamın farklı boyutlarına yardım elini uzatıyor. Gerçek başarı hikâyeleri ve yazarın hayatında alınmış çarpıcı örneklerle başarı için inanç ve sabrın sözde kalmaması gerektiğinde şahit oluyorsunuz.
 
Bilinçaltını yönetmek, zihnin dilini çözmek, kendi elinizle ördüğünüz duvarlarla yüzleşmek için çetrefilli açıklamalardan kaçınan yazar, herkesin kendi yöntemlerini yaratmasını sağlayacak örneklerle zenginleştiriyor kitabı. Emirler yağdırmak yerine, kendi kurallarınızı oluşturmanız gerektiğini telkin ediyor.

Değişimin, karar almanın ve gelişimin karşısında korkudan titremek yerine yenilenmiş bir cesaret kazanmanın yollarını sunan bu kitap, coşkulu bir yaşama kanat açmanızı sağlayacak.

DİKKAT! İNDİRECEĞİNİZ DOSYAŞİFRELİDİR. ŞİFRESİ GG52'dir.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık