Eskişehir NLP

Eskişehir NLP

NLP, tamamen bilimsel olarak insan algısının geliştirilmesini ve böylelikle iletişim kurmak için daha fazla değişkeni inceleyebilmesini sağlar. NLP teknikleri olarak adlandırılan teknikler, kişinin sinir sistemini geliştirerek 5 duyu organı ile elde edilen bilgilerin sayısının arttırılmasını ve aynı zamanda bu bilgilerin daha etkin bir şekilde incelenmesine odaklanır. NLP teknikleri kişinin olaylara ve hayatın tamamına farklı bir gözle bakabilmesi için geliştirilmiştir. Çünkü kişinin hayata bakışı, tamamen algısal organlarının beynine ulaştırdığı bilgilerin yorumlanmasına dayalıdır. Beyne ulaşan bilgilerin daha bilinçli bir şekilde analiz edilmesi ve girdilerin daha detaylı bir şekilde kullanılması, kuşkusuz kişinin tüm hayatının değişmesi anlamına gelmektedir.

İnsanlığın yararına işlevsel çözümler getiren NLP, başarının istenildiği biçimde nasıl modellenebileceğini öğretir. İnsanların bilinçaltına kolayca ulaşabilme becerilerini öğreterek hızlı kolay ve kalıcı yeni çözümler üretir,  hepimizin içinde var olan ama farkında olmadığımız nice kaynağı gerektiğinde kullanabilme becerilerini verir.

NLP dünyada farklı alt başlıklar altında da karşımıza çıkmaktadır. Liderlik, Başarı, Motivasyon, Zaman Yönetimi, Bireysel Özgürlük, İletişim, Hızlı Öğrenme, Sporda Performans gibi konularda yazılan pek çok kitap ve verilen eğitimlerde NLP’den söz edilmese de bilgi ve değerlerini NLP’den aldığı görülür. Bu da bir tür pazarlama yöntemidir. NLP alanında kullanılan yol haritası, eylem planı, proaktif ve daha başka teknik terimler artık günlük dilde kullanılmaktadır. NLP ile iş dünyasındaki eğitimler birbirinden ayrılmaz olmuştur.

NLP'nin altyapısını, insanların çevrelerini nasıl algılayıp ne şekilde tepki gösterdikleri, nasıl iletişim kurdukları ve davranış kalıpları üzerinde yapılan araştırmalar oluşturur.
 
NLP de bu tür araştırmalar özellikle kendi alanlarında çok başarılı olan insanların stratejileri üzerinde yoğunlaştırılmıştır. Buna NLP de "Modelleme" (Modelling) denir ve günümüzde hızlı öğrenme "Accelerated Learning" in önemli bir parçasıdır.
 
NLP araştırmaları sonucunda geliştirilen bilgi teknik ve yöntemler, insanlar arasındaki iletişimi pekiştirmede kullanıldığı gibi, hedef ve çözüm bulma süreçlerinde de yıllardır başarılı bir şekilde kullanılmaktadır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  NLP eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki NLP eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bursa’daki NLP eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya NLP Eğitimini tıklayabilirsiniz

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık