Antalya NLP

Antalya NLP

Neuro; hayattaki tecrübelerimizin sinir sistemimiz ile birlikte 5 duyumuzla algılanması ve işlenmesidir. Neuro, beyni temsil eder.

Linguistic; sinirsel yönetimlerin kodlandığı, sıralandığı ve anlamlandırıldığı dil ve sözsüz iletişim sistemidir. Linguistic, dili temsil eder.

Programming; belirlenmiş amaçlara ulaşabilmek için iletişimimizi organize etmektir. Programming, davranışı temsil eder. Bu anlamda NLP, beyin, dil, davranış ilişkisini anlamak ve kullanmak demektir.

NLP; zihin, dil ve davranış arasında ilişki kurarak, bireylerin kişisel hedeflerine ulaşmaları adına zihinlerini ne şekilde kullanabileceklerini öğreten değişim teknolojisidir.

NLP bir sanat ve bilimdir; mükemmelliğin modellenmesidir.

NLP teknikleri ile başarmak, başarının özgüven ile birlikte geliştiği varsayımına dayanır. Özgüveninizi kazanmak adına NLP tekniği ile uygulayabileceğiniz yollardan bazıları şunlardır:

1- Olumsuz deneyimlerinizden kurtulun. Öncelikli olarak size durup dururken başarısızlık duygusu oluşturan, güveninizi yitirmenize neden olan geçmiş hayatınızdaki kötü deneyimlerinizi beyninizden silin.

2- Kendinizle konuşurken bir başkasıyla konuşuyormuş gibi yapmayın. Kendinizle iletişiminiz son derece önemlidir.”Ben başarırım” deyin ve buna inanın.

3- Bu gün yapmanız gereken işi yarına bırakmayın. Şu an yapılması gereken tüm işleri şu an içerisinde yapın. İşlerinize başlayamamanız ya da başladığınız işi yarım bırakmanız, başarısızlık korkusu yüzünden olabilir. Yarım bıraktığınız işleri bitirmekle yola çıkın. Bu, kendinize güven duymanız konusunda size yardım edecektir.

4- Başarmak istediğiniz şeyi hayal edin. Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Bunu uzun süre düşünerek tam konsantrasyon sağlarsanız, bunun sizi olumlu bir ruh hali içerisine soktuğunu göreceksiniz.

5- Başardığınız şeyleri düşünün ve bunları nasıl başardığınız üzerine odaklanın. Hatta bunları başkalarına anlatın. Daha önce başarıya ulaşmanıza yarayan yöntem şimdi de işinize yarayabilir.

6- Başarılı insanlar genellikle çözüm odaklı düşünürler. Sorunlarınızı gözünüzde büyüttükçe sorunlar daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Sizin durumunuza uygun birini düşünün.O sorununu nasıl çözmüş? Bu yönteme odaklanın.

7- Yapacağınız egzersizler, size enerji olarak geri dönecektir. Duyu organlarımızın da enerjiye ihtiyacı vardır.Spor yaptığınızda seratonin ve endorfin hormonlarınızdaki artış, kendinizi iyi hissetmeniz ve bu enerjinizi dışarı yansıtmanız açısından önemlidir.

Ücretsiz olarak, randevu alarak ön görüşme yapabilirsiniz.

NLP eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 
İzmir’deki   NLP eğitimlerimiz için  0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.
 
Antalya’daki  NLP eğitimlerimiz için  0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık