NLP

Denizli Nlp Eğitimi

Denizli NLP Eğitimi

Neuro: Merkezi Sinir Sistemi ( beyin-zihin) ve özellikle gördüğümüz, kokladığımız, hissettiğimiz, tattığımız, işittiğimiz duyuları ifade eder. Bunlar dış dünya ile iletişim kurmak amacıyla kullandığımız araçlarımızdır. Linguistic: İletişim aracı ve düşünceler için araç olarak kullanılan dil yani sözcükler kastedilmektedir. Programming: Arzu edilen değişiklikleri meydana getirmek üzere duygu, düşünce ve davranışlarda zihin yardımıyla yeniden düzenlemeler yapılması kastedilmektedir. NLP BURSA duyu organlarımız ve hissettiklerimizle ilgilidir. NLP kullandığımız dil ile ilgilidir. NLP farkında olduğumuz ve olmadığımız stratejilerimizle ilgilidir. Bu bağlantıların doğru modelde kullanılması, “hepimiz ihtiyacımız olan kaynaklara sahibiz” önermesine uygun olarak “istenen sonucun” ne olduğunu organize etmemizi ve bu sonuçlara düşündüğümüz zamanda ulaşmamızı sağlayabilmektedir. NLP insanın olduğu her içerikte kullanılabilir. Geçmişte yaşanan tecrübel...Devamını Oku »

Denizli Nlp Eğitimleri

Denizli NLP Eğitimleri

Nöro: Nörolojik zihin süreçlerimizi ifade eder. Linguistic: Dil ve kelimeleri kullanma biçimimizi ifade eder. Programlama: Öğrenilmiş ve hedefleriniz doğrultusunda yeniden programlanabilen davranışlarımızı ifade eder. NLP; beyin, dil ve davranış ilişkisini kurarak bireylerin kişisel hedeflerine ulaşmaları adına zihinlerini nasıl daha etkin kullanabileceklerini öğreten değişim teknolojisidir. NLP bir sanat ve bilimdir, mükemmelliğin etkin ve doğru bir şekilde modellemesidir. Amerikalı Grinder ve Bandler’ in asıl amacı, başarılı terapistler tarafından kullanılan iletişim davranışı modellerini tanıtarak, daha sonra diğer insanlara aktarılabilmesini sağlamaktı. Onların ilk çalışmaları, kuramdan çok, daha iyi iletişim, hızlı öğrenme ve herhangi bir alanda kişisel başarı adına kullanılabilecek bir model meydana getirmekti. NLP nin ilk çalışmalarına son derece önemli bir katkı ise, antropoloji, psikoterapi, biyoloji ve sibernetik alanında...Devamını Oku »

Nlp Sertifika Programları

NLP Sertifika Programları

Anlama yeteneğimiz ile bilincimizin kapsamı içinde olan bütün algılar, beynimize sinir uçları aracılığı ile ulaşır. Dil ise, gerek düşüncelerimizi denetlemede, gerekse diğer insanlarla iletişimimizde çok önemli bir rol oynamaktadır. Beynimiz, bunların sonucu olarak kişisel tavırlarımızı bir bilgisayar gibi programlayarak hayata geçirir. Her insan, anlama, düşünme, yorumlama ve davranma yeteneği ile mükemmel olma ve gerçekleştirmek istedikleri hedeflerine ulaşma yönünde çaba sarf eder. NLP, yaşamımızda üzerinde düşünmeden, otomatik olarak gerçekleştirmiş olduğumuz algılama, düşünme ve davranış süreçlerini, bilinçli hale getirme ve geliştirmede etkin olarak kullanılan bir yöntemdir. NLP'nin altyapısını, insanların çevrelerini nasıl algılayıp ne şekilde tepki gösterdikleri, nasıl iletişim kurdukları ve davranış kalıpları üzerinde yapılan araştırmalar oluşturur. NLP araştırmaları sonucunda geliştirilen bilgi teknik ve yöntemler, insanlar arasındaki iletişimi pekiştirmede kullanı...Devamını Oku »

Nlp Eğitim Seminerleri

NLP Eğitim Seminerleri

Neuro: Beynimizi ve duyularımızı ifade etmektedir. Yaşadığımız tecrübeleri 5 duyumuzla algılayıp proses eder ve filtrelerden geçirip beynimize yerleştirirken yeniden anlamlandırırız. Linguistic: Kullandığımız dil ve davranışlar, beynimizde yeniden anlamlandırdığımız tecrübelere ait bilgilerdir. Bu ifadelerin gerçekle bağlantısının azaldığı noktalarda, yaşadığımız dünyamızda sorunlarımızda artmaya başlar. Dil ve sözsüz iletişimimiz, beynimizde kodlanarak anlam verilen derin yapımızdaki programların ifadelendirilmesidir. Programming: Algı ve ifadelerimiz arasındaki bağlantıların neler olduğu bulunabilir. Bu programı ne olduğunu farkedip, istediğimiz şekilde değiştirdiğimizde, istediklerimize düşündüğümüzden daha kısa zamanda ulaşabiliriz. Bu değişimin algılarda, kullandığımız dil ve davranışlarda bütünlük içinde değiştirilmesi gerekmektedir. Merak, macera hissi, neyin öğrenmeye değer olduğunu ve iletişimde neyin insanları etkilediğini öğrenme arzusu ile ...Devamını Oku »

Nlp Eğitim Programları

NLP Eğitim Programları

Kişinin isteğini bilmesinin yanında farkındalığını (duyusal keskinliğini) da geliştirmesi önemli. İsteklerini bilen kişi, kendisinin ve çevresinin farkında olduğunda bir adım daha atmış olacaktır. Farkındalık da duyusal keskinlik ile doğru orantılıdır. NLP, öznel deneyimlerimizi nasıl yapılandırdığımızı, değerlerimiz ve inançlarımızın neler olduğunu ve duygularımızı nasıl yarattığımızı araştırır. Deneyimlerimizin sonucunda iç dünyamızı nasıl yapılandırdığımızı ve ona nasıl anlam yüklediğimizi inceler. Hiçbir olay kendi içerisinde bir anlam taşımaz, ona anlamı biz veririz ve farklı insanlar aynı olaya farklı anlamlar yükleyebilirler. NLP, içimizdeki deneyimi araştırır. İçsel kaynakların farkına varan kişi, öncelikle kendini bu enerjisi nasıl kullanacağını konusunda eğitmelidir. İşte bu aşamada devreye giren NLP eğitimi, insanlara öğrettiği içsel kaynak yönetimi teknikleri ile başarıya giden yolda yer alan engellerin çok daha kolay bir şekilde aşılmasını sağlamaktadır. Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık