NLP

:: Nlp Hakkında Bilgi

:: NLP HAKKINDA BİLGİ

NLP(Neuro Linguistic Programming) Nedir? NLP(Neuro Linguistic Programming) nin ne anlama geldiğini bilmek iin ncelikle Neuro Linguistic Programming szcklerinin anlamına bakmak gerekmektedir. Neuro (Nro): Nrolojik zihin srelerimiz. Linguistic(Linguistik): Dil ve szckleri kullanma şeklimiz. Programming (Programlama): ğrenilmiş ve amalarımız doğrultusunda yeniden programlanabilen davranışlarımız. NLP(Neuro Linguistic Programming); zihin, dil ve davranış ilişkisini kurarak kişilerin bireysel hedeflerine ulaşmaları iin zihinlerini ne şekilde kullanabileceklerini ğreten değişim teknolojisidir. NLP(Neuro Linguistic Programming), nce kişinin ...Devamını Oku »

Nlp Semineri

NLP Semineri

NLP, Nro Linguistik Programlama kavramının kısaltılmış biimidir. Grme, duyma, tat ve koku alma duyularınızı kullanarak, dış dnya ile ilgili deneyimlerinizi bilinli ya da bilinaltı dşncelere dnştren nrolojik srelerle ilgilidir. Bedeninizin ve zihninizin bir btn olarak işleyişini irdeler. NLP'nin en ok zerinde durduğu konu, nrolojik srelerin etkinliğini artırmak, ve onu ynetebilme becerisi kazanmaktır. Dilin, deneyimlerinize anlam kazandırmak ve bu deneyimleri kendinize ya da başkalarına iletmek iin kullanımıyla ilgilidir. Dili kullanma biiminiz, kimliğinizin ve dşnce biiminizin dışavurumudur. Deneyimleri irdeleyerek oluşum basamaklarını belirlemek, hedefe ulaşmak ii...Devamını Oku »

Nlp Seminerleri

NLP Seminerleri

Nro Linguistik Programlama ya da kısaca NLP, dşnme, dil ve davranış srelerini inceleyerek, hedeflere erişmek amacıyla onların nasıl en etkin kullanılacağını ğreten bir alışma alanıdır. NLP, her zaman istediğiniz sonulara ulaşabilmek iin gereken mkemmelliği irdelemenize ve yeniden oluşturmanıza olanak sağlayan bir yntemdir. Gnmzn hızla değişen iş dnyasında, tek bir konuya zg becerilere duyulan gereksinimin yerini, ğrenme ve uyum sağlama becerileri almıştır. Her gn daha fazla organizasyon, alışanların kendi performanslarını değerlendirmelerini, kendi evrelerindeki engelleri yıkarak potansiyellerinin doruğuna ıkabilmelerini sağlayacak yntemler araştırmakta, kendi iinde eğitim ve ğrenme birimleri oluşt...Devamını Oku »

Nlp Eğitimi

NLP EĞİTİMİ

NLP'nin poplerliği 1970'lerin ortalarından beri artmaktadır. İletişim, ticaret, kişisel gelişim ve psikoterapi alanlarında birok uygulamaları vardır. NLP(Neuro Linguistic Programming) yani sinir dili programlaması. İnsanın mkemmelliği zerine yapılan bir bilimdir NLP. NLP(Neuro Linguistic Programming), Kendimizi daha iyi tanımamıza ve deneyimlerimizi daha iyi anlamlandırmamıza ve başkalarıyla daha verimli bir iletişim kurmamız iin yardımcı olacak bir bilgi veriyor. NLP(Neuro Linguistic Programming), aynı zamanda kendi i ve dış uyumu sağlamamıza neden oluyor. Yani olduğumuz gibi grnmeyi sağlayabiliriz artık. Gemiş oluyor nk NLP(Neuro Linguistic Programming) ile gnlk yaşamımızda engel btn duygusal ağırlıkları ortadan kaldırabiliriz. NLP(Neuro Lingui...Devamını Oku »

Nlp Trainer Eğitimi

NLP Trainer Eğitimi

MTI (Mind Training İnstitute) standartlarında dzenlenen NLP Trainer eğitiminde katılımcılar, NLP eğitimi dzenleyebilmeleri iin teorik ve teknik eğitimden geirilir. NLP Trainer Eğitimde katılımcıların kendisi eğitilir. NLP Trainer Eğitimi , kişilerin kendileriyle ve yapmış oldukları iş ile uyum ierisinde olmasını gerektirir. Katılımcılar eğitim sresince yapmak istedikleri işle ilgili bir z kimlik geliştirirken, diğer yandan NLP bilgi ve tekniklerinin kullanımında uzmanlaşırlar ve bu bilgilerin aktarımı iin gerekli pedagojik formasyon ve iletişim yeteneklerini geliştirirler. * NLP Eğitmeni Sertifika Programları (MTI (Mind Training İnstitute) Trainer Training) sonucunda NLP Eğitmeni sertifikası sahibi olurlar. NLP Eğitimleri verebilir ve gruplar aabilirler. MTI (Mind Training İnstitute) STANDAR...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık