NLP

Kişisel Gelişim Nlp

KİŞİSEL GELİŞİM NLP

Son yılda bir ok yerde yada internetten olsun veya byk kitapevleri olsun en ok satan kitapların başında geliyor NLP eve kişisel gelişim kitapları. Peki nedir bu NLP nasıl ve nereden ortaya ıktı ? NLP ile yabancı dil ğrenin, NLP ile zayıflayın, NLP ile başarıyı yakalayın, NLP'nin iş dnyasına katkıları vs... Liste uzayıp gidiyor. Her derde deva olduğu iddia edilen NLP, sihirli bir değnek mi, başarı iksiri mi, iddia edildiği kadar etkili mi yoksa bazı kişilerin dediği gibi bir şarlatanlık mı? John ve Richard'ın hikayesi: Her şey 1972 yılında Santa Cruz'da ki Kaliforniya niversitesinde John Grinder ile Richard Bandler'in tanışıp, arkadaş olmasıyla başladı. John Dilbili...Devamını Oku »

Nlp Teknikleri, Nlp Alıştırması

NLP TEKNİKLERİ,  NLP Alıştırması

GZDE KAHRAMANINIZDAN FAYDALANMAK 1- Bir kahramanınızı dşnn. Byk bir hayranlık duyduğunuz bir erkek ya da kadını dşnn. Başarılarını hatırladığınızda heyecan ve ilham veren birini sein. Bu kişi, tarihe adını yazmış bir insan olabileceği gibi, bir aile bireyiniz, iş arkadaşınız ya da dostunuz, vb. kişisel olarak tanıdığınız biri de olabilir. Duygularınızın antenini kullanın. 2- Belli bir hedef grn. Kahramanınızın, misyonunu yaşayarak ulaştığı bir hedef sein. Bu, Gandi'nin bir konuşma yapması ya da protesto yryşnn başında yer alması olabilir. Bili Gates'in MS/DOS'u yaratışı olabilir. Belki de Trkiye'de suyla hareket eden arabayı tasarlamış kişinin misyonu. Yahut sbs Trkiye birincisi olan ğrencinin TV'deki başarı yks. Bu nasıl olursa olsun, o kişini...Devamını Oku »

İzmir Nlp Merkezi

İzmir NLP Merkezi

NLP, Nro Linguistik Programlama kavramının kısaltılmış biimidir. Nro Linguistik Programlama Grme, duyma, tat ve koku alma duyularınızı kullanarak, dış dnya ile ilgili deneyimlerinizi bilinli ya da bilinaltı dşncelere dnştren nrolojik srelerle ilgilidir. Bedeninizin ve zihninizin bir btn olarak işleyişini irdeler. NLP'nin en ok zerinde durduğu konu, nrolojik srelerin etkinliğini artırmak, ve onu ynetebilme becerisi kazanmaktır. Dilin, deneyimlerinize anlam kazandırmak ve bu deneyimleri kendinize ya da başkalarına iletmek iin kullanımıyla ilgilidir. Dili kullanma biiminiz, kimliğinizin ve dşnce biiminizin dışavurumudur. Deneyimleri irdeleyerek oluşum ...Devamını Oku »

Nlp (Neuro Linguistic Programming) Semineri

NLP (Neuro Linguistic Programming) Semineri

NLP Neuro Linguistic Programming, bu kelimeyle karşılasak uzun yıllar olmadı. Ancak hem kendime hem de başkalarına sağlayabildiğim gelişmeler inanılmaz. Bunların gerekleşmesine artık hayret de etmiyorum. İstediklerinin gerekleşmesini gerekten isteyenlerin duyularını, duygularını nasıl kullanabildiğini grmek, anlayabilmek iin elimizde inanılmaz rnekler ve kaynaklar var. Yaptığımız yanlışlık ise ierikle birlikte her şeyi algılamaya alışmamız. Atatrk, Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli, Sleyman Demirel, Aristo, Platon, Chomsky, Einstein, Orson Welles gibi daha da sayabileceğimiz bizden ve dnyadan inanılmaz sayıda insan var. Bu insanlar kendi kişisel başarıları ile birlikte diğer insanların hayatlarında farkında olarak veya farkında olmadan yaptıklarıyla, yaşadıklarıyla ve kay...Devamını Oku »

Nlp Nedir?

NLP Nedir?

NLP duyularımızla ilgili, NLP algılarımızla,NLP beynimizle,NLP vcudumuzla,NLP vcudumuzdaki btn organlarla,NLP rettiğimiz hormonlarla,NLP dşncelerimizle,NLP i konuşmalarımızla,NLP dış konuşmalarımızla,NLP konuşurken kullandığımız kelime ve cmlelerle,NLP bunları syleme biimimizle, en doğrusu bizi ilgilendiren her şeyle ve kendimizle ilgili. Bu bağlantıların doğru olarak kurulması, kendimize ve evremize ok nemli yararlar sağlayacağı gibi, sağlığımızı kolayca korumamızı, vcudumuzdaki hcrelerin ihtiyarlamasını yavaşlatmayı ve hatta onların yenilenmesini de sağlayabilmemiz mmkn, eğer istersek. Hepimiz ok değerliyiz, hepimiz ihtiyacımız olan kaynaklara sahibiz ve hepimiz her şeyi kendimizi iyi hissetmek iin yapıyoruz. Sahip olduğumuz b...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık