NLP

Nlp Practitioner Eğitimi

NLP Practitioner Eğitimi

NLP Practitioner sertifika eğitiminde, kendinizle ve başkalarıyla kurmuş olduğunuz iletişimi pekiştirmeyi öğrenirsiniz. Bu eğitimde kendi potansiyelinizi ve öz kaynaklarınızı ortaya çıkarıp, nasıl daha etkili biçimde kullanabileceğinizi, yaratıcılığınızı geliştirmeyi ve yeni öğrenme stratejilerini yaşama entegre etmeyi, ruh halinizin tutsaklığından kurtulup özgüven ve enerji dolu hale gelebilmeyi ve böylelikle yaşam kalitenizi artırmayı öğrenirsiniz. Bunu yaşamınızın her alanına uygulayabilirsiniz. NLP yetmişli yılların sonlarına doğru Amerika’da geliştirilmiş olan bir iletişim ve motivasyon modelidir. Dilbilimci Prof. John Grinder ve Matematikçi–Gestalt Terapisi uzmanı Richard Bandler tarafından başarılı terapi uzmanlarının analiz edilmesi ile model haline getirilen NLP teknikleri Psikoloji, Sibernetik, Nöroloji, Filoloji gibi bilimlerin ışığında geliştirilip artık günümüzde terapi alanının dışında, yönetim, eğitim, sağlık, aile, satış ve spor bilimlerinde de ba...Devamını Oku »

Nlp Practitioner Eğitimi

NLP Practitioner Eğitimi

Nöro Linguistik Programlama NLP, zihnimizin kullanma kılavuzudur. NLP, zihinsel programlarımızı değiştirebilmemizi, bu sayede anında performansımızı artırabilmemizi, istediğimiz ruh haline geçebilmemizi, duygu, düşünce, davranış ve yaşam biçimimizde çok hızlı bir şekilde olumlu değişimler yapmamızı sağlayan başarımızın anahtarıdır. NLP, kişisel gelişim eğitimidir. Nlp ile yapabileceklerimiz ; 1. Zihnimizi yapısına uygun ve verimli çalıştırabiliriz. 2. Değiştirmek istediğimiz alışkanlıklarımızdan kurtulabiliriz. 3. Daha sağlıklı iletişim kurabiliriz. 4. Ne istediğimizin farkına varıp hep olmak istediğimiz gibi olabiliriz. 5. Hedeflerimizi daha doğru saptayabiliriz. 6. Kişisel yolumuzu keşfedebiliriz. 7. Performansımızı zirveye taşıyabiliriz. 8. Farkındalığımızı geliştirebiliriz. ...Devamını Oku »

Nlp’Nin Tarihçesi

NLP’NİN TARİHÇESİ

NLPnin tarihi, bir değişim dnyası ile sonulanmış beklenmedik bir sinerjiyi yaratan umulmadık bir ortaklığın hikayesidir. NLP 1970'lerin başında, gelecekte NLPnin kurucularından olacak olan Richard Bandler, Santa Cruz, California niversitesi kampsnde matematik ğrencisidir. İlk başlarda zamanının oğunu bilgisayar mhendisliği okuyarak geirdi. Dnemin bir ok yeniliki terapistini tanıyan bir aile dostunun teşvikiyle psikolojiyle ilgilenmeye karar verdi. nce Virginia Satir'in konferans teyplerinin yazıya dklmesi işiyle uğraştı. Bir yayınevi iin bunu yaparken Satir'in (nl aile terapisti) uygulamalarında belirli kalıpların olduğunu keşfetti. Satir bile bunu bilmiyordu. Sez...Devamını Oku »

:: Nlp - Sinir Dili Programlama

:: NLP - SİNİR DİLİ PROGRAMLAMA

Grinder ve Bandler, bu rnekleri sinir dili programlaması olarak adlandırdılar, nk bu onların keşfettikleri şeyin zn zetliyor gibi grnyordu. İki vasıta aracılığıyla deneyimlerimizi başkalarına iletebiliriz: 1) Sinir sistemimiz, yani yaşanan deneyimi beynimizden fizyolojimize nasıl aktardığımız. Etkilenmemiş gibi hareket etmeye alıştığımız anlarda bile heyecanlandığımızda otomatik olarak yz ifademizin ve vcut hareketlerimizin bunu yansıtma şekli bir rnektir. Devamını Oku »

:: Nlp Kitapları

:: NLP KİTAPLARI

NLP NEDİR? - Trkesi Sinir Dili Programlaması yada Beyin Dil Programlanması olarak evrilen NLP (Neuro Linguistic Programming), kişinin hayallerini hedeflerini ve istediklerini elde etmesine imkn veren bir dşnce, uygulama ve davranış tarzıdır. İnsanı mkemmel bir bilgisayara benzetirsek bu bilgisayarı nasıl kullanacağımızı ğreten bir teknoloji NLP (Neuro Linguistic Programming), Hepimizin sahip olduğu potansiyelin nasıl daha etkin kullanılacağını sağlayan modeller ve stratejilerden oluşur. NLP(Neuro Linguistic Programming), Kişinin Kendisiyle ve Diğer İnsanlar...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık