NLP

Kişisel Gelişim(Nlp Nedir? - Nlp Seminerleri - Nlp Eğitimleri)

Kişisel Gelişim(NLP Nedir? - NLP Seminerleri - NLP Eğitimleri)

NLP NEDİR? NLP, 21. yy.'in başarı olgusunun yeni teknolojisidir. NLP mükemmellik sanatıdır. NLP kişinin istediklerim elde etmesine imkan veren bir düşünce, uygulama ve davranış tarzıdır. NLP sonuçlara odaklanır. NLP, sahip olduğu sistemler yardımıyla, istenilmeyen durumlardan istenilen durumlara yapılan yolculuğu sonuçlandırır. NLP bir olumlu düşünce sistemi, bir bilimdir. Bilimdir, çünkü NLP'yi oluşturan bir çok çalışma, uzun süren araştırmalar sonucunda ortaya konmuştur. NLP bir sanattır çünkü; mükemmeli yakalamış, konusunda dahi kişilerin o sonuçlara nasıl vardığım modelleyen bir ustalık öğretisidir. NLP teknolojidir çünkü, istenilen sonuçları gerçekleştirecek bir takım düşünceleri, sistemleri, ve teknikleri vardır. NLP her ne kadar istediklerimizi gerçekleştirmede müsait teknikler sunsa da bir felsefe, ya da bir doktor değildir. NLP'yi amaçlar bütünü olarak değil araçlar ve sistemler olarak düşünmek da...Devamını Oku »

Nlp - Korku - Korkular

NLP - Korku - Korkular

En büyük korkun “korkmak“ olmalıdır. Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Korku, her türlü gelişimin, iyileşmenin ve değişimin daha başlangıçta önünü keser. Hedeflerimize ulaşmamıza engel olur, hatta hedef belirlememize bile izin vermez. Yeni ve özgün bir şey yapmak, bir şey üretmek söz konusu olduğunda içimizi bir korku, bir kuşku sarar. Bilinmeyenle karşılaşmaktansa, kötü de olsa her şeyi eski halinde bırakmak daha kolay gelir insana. Bu yüzden de yeniliklere hep direnç gösteririz. Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Korku belki de bizim hep yol arkadaşımız olacaktır. Önemli olan değişim isteğinin korkudan baskın çıkmasıdır. Nlp’ deki amaç bunu başarma...Devamını Oku »

Nlp- Sinir Dili Programlama - (Nöro Linguistik Programlama)

NLP- Sinir Dili Programlama - (Nöro Linguistik Programlama)

En büyük korkun “korkmak“ olmalıdır. Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Korku, her türlü gelişimin, iyileşmenin ve değişimin daha başlangıçta önünü keser. Hedeflerimize ulaşmamıza engel olur, hatta hedef belirlememize bile izin vermez. Yeni ve özgün bir şey yapmak, bir şey üretmek söz konusu olduğunda içimizi bir korku, bir kuşku sarar. Bilinmeyenle karşılaşmaktansa, kötü de olsa her şeyi eski halinde bırakmak daha kolay gelir insana. Bu yüzden de yeniliklere hep direnç gösteririz. Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Korku belki de bizim hep yol arkadaşımız olacaktır. Önemli olan de...Devamını Oku »

Nlp (Sinir Dili Programlaması)

NLP (SİNİR DİLİ PROGRAMLAMASI)

NLP (SİNİR DİLİ PROGRAMLAMASI) 1970'de Richard Bandler Matematik bölümünde öğrenciyken John Grinder Dil Bilimi’nde uzmanıydı. Terapi okulu kurmak gibi bir hedefleri yoktu. 1970 yılların en başarılı aile terapisti Virginia Satir, davranış bilimci Fritz Peris ve Psikolog, Psikiyatr hipnotist Milton Ericson'un çok etkili ve mükemmel uygulamalarını model aşarak elde ettikleri sonucu başkalarına da ulşatırabilmeyi hedefliyorlardı. Bu çalışmanın sonunda uygulanabilir ve öğretilebilir olan başarılı terapi modelleri ortaya çıkardılar. Türkiye'nin En Büyük Kişisel Gelişim Ve Kişisel Başarı Portalı Birbirinden çok farklı kişilikler olan üç başarılı terapisti modelleyip, şaşırtıcı benzer çerçeveler elde ettiler. Bunları alıp rafine ettiler, saflaştırdılar ve bir etkin i...Devamını Oku »

Nlp Eğitimi

NLP Eğitimi

NLP, başarılı kişi ve organizasyonların bu başarılı sonuçları nasıl elde ettiklerini araştırarak diğer insanların da aynı ya da benzer sonuçlara ulaşmaları için onlara öğretilebilmenin tekniklerini geliştirir. NLP, modelleme yapmak için öznel deneyimlerin nasıl yapılandırıldığı, değerler ve inançların neler olduğunu ve duyguların nasıl oluştuğunu araştırır. NLP'nin kendi dili ve organize sistemleri vardır. Elinizdeki kitapta bunların hepsi açıklanmış, kişisel ve profesyonel olarak örneklendirilmiştir. NLP'nin sunduğu teoriler ve pratikler sizin yaşamınızın her yönünü tanımanızı sağlayacaktır. Böylece hem kendinizi hem de başkalarını daha iyi anlayabileceksiniz. NLP, kişinin bulunduğu durumdan daha iyi bir duruma gelebilmesi ve mükemmelleşmesi için bir takım çalışmaları kapsar. NLP, kişinin verimsiz, kısıtlayıcı inançlardan kurtulmasını ve bunların yerine daha olumlu inançlar kazandırarak, daha sağlıklı, mutlu ve başarı bir hayat sürmelerine ve geçmişin kötü izleri...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Yukarı Çık