Mental Aritmetik İzmir

Mental Aritmetik İzmir

Turtle Mental Aritmetik Eğitimi, 4-14 yaş grubundaki çocuklar için tasarlanıp geliştirilmiş bir programdır. Turtle Mental Aritmetik Eğitimi Amacı, her çocukta var olan ancak atıl durumdaki gizli zeka potansiyelini harekete geçirmek ve kapasitesini artırmaktır. Önce rakam ve sonra sayılarla başlayan Abaküsün kullanımı öğretilir. Zihinsel canlandırma çalışması, yani mental çalışmalarla yapılan egzersizlerle yeterli amaca ulaştıktan sonra abaküs kaldırılır. Böylece bellekte, Abaküsün fotografik görünümü yaratılarak hesap yapma işlemine geçilir. Zaten uzun süredir Abaküsle çalışma yapmış öğrenciler, sanki beyinlerinde bir Abaküs varmışçasına yine boncuk hareketlerini kullanırlar ve hareket ettirdikleri parmak işaretleriyle işlemi süper bir hız ve doğrulukla sonuca ulaştırırlar. Mucizevi çocuklar bu akıl olmaz becerileriyle karşılarındaki herkesi büyülemeye başlarlar.

Turtle Mental Aritmetik Eğitimi programının çocuklarımıza kazandıracağı bu becerilerle yapılan zihinsel egzersiz çalışmaları süresince beynimizdeki iletişim ve öğrenmemizde aktif rol oynayan dört önemli nokta olan Görsel, İşitsel, Dokunsal ve hayal noktalarımızı sürekli bir şekilde uyarılır. Böylece her hangi bir konu üzerinde çalışmak üzere odaklanma ve dikkat toplamaları en üst düzeye ulaşmış olur. Zeka potansiyellerini ortaya çıkaran çocuklarımız bu çalışmalar sayesinde sarsılmaz bir özgüven kazanırlar ve kendilerini daha iyi ifade edebilirler.

Turtle Mental Aritmetik Eğitimi Programı

Zihinsel Aritmetik, hesap makinesi, bilgisayar, kalem ya da kağıt gibi farklı aletler kullanmadan insan aklının zihinsel gücünü kullanarak matematiksel ya da zihinsel hesaplamalar yapabilmektir.Çift elle öğrenilen Turtle abaküs Mental Aritmetik çalışması, beynimizin potansiyel olarak kullanamadığımız gizli kalan kısmının çalışmasını sağlar. Aşağıda söz ettiğimiz uyarı noktalarını geliştirerek geleceğin dehaları olabilecek çocuklarımızın başarısına başarı katacaktır.

Turtle Mental Aritmetik  Nedir?

Abaküsle yapılan çalışmalar sonucu, zihinsel gelişimleri en üst seviyeye ulaşan çocuklarımız, var olan ancak atıl durumdaki gizli zeka kapasitelerini harekete geçirirler. Kalem, kağıt, hesap makinesi gibi yardımcı bir araç kullanmadan zihinsel yeteneklerinin gücüyle matematiksel işlem yapma yeteneklerini sergilerler.

TURTLE  MENTAL ARİTMETİĞİN AVANTAJLARI

1. Beynin iki yarım küresinin (lobunun) eşit ve daha iyi bir şekilde gelişmesi

2. Hesaplama yeteneklerinin artırılması

3. İleri düzeyde odaklanma ve dikkat gelişimi

4. Algılama isteğinin en üst noktaya ulaşması

5. Görme, duyma ve hissetme yeteneklerinin gelişmesi

6. Yaratıcı ruhun gelişmesi

7. Yorumlama kabiliyetinin gelişmesi

8. Güçlü bir bellek

9. Üstün bir gözlem yeteneği

10. Refleks yeteneği

11. Son derece gelişmiş özgüven kazanımı

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Mental Aritmetik
eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Mental Aritmetik  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Mental Aritmetik i tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Koçluk  eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Antalya Mental Aritrmetik i tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık