Kuantum Olumlama

Kuantum Olumlama

Hedeflerimizle örtüşen olumlama cümlelerimizi sıkça kullanarak, bilinçaltı şablonumuzu mümkün olduğunca bu yönde şekillendirmeliyiz. Bilinçaltına etkin bir şekilde olumlamaların ekilmesi için olumlama cümlelerini kurarken bir kaç hususa dikkat edilmesi gerekmektedir.

Olumlamaları sabah ve akşam hafif bir sesle, kulağınızın duyacağı bir biçimde okumakta yarar vardır. Sabah ilk kalktığınızda ve akşam yatarken okumak daha etkileyicidir. Bu okumaları en az bir ay boyunca aksatılmaksızın sürdürülmesi, yeni bilginin hücresel ve sinirsel düzeyde kodlanması için yeterli olacaktır. Zaten bunu, alacağınız sonuçlardan da açıkça göreceksiniz.

Tekrar tekrar denemeden bu olumlamaların gücü hakkında bir fikriniz olamaz. Ancak deneyerek işe yarayıp-yaramadıklarını anlayabilirsiniz. Okumayı denediğinizde, sözlerin sihirli etkisini bizzat görmüş olacaksınız.

Olumlama yapmak için ilk önce geçmiş düşüncelerimiz ele alınmalıdır. Bilmeliyiz ki; geçmişteki anılarımızın oluşturduğu çekirdek inançlarımızı kırmadan ileriye gitmemiz çok yavaş ve zor olacaktır. Geçmişimizde bizi üzen insanlar, kötü anılar, maddi zorluklar hep blokaj oluşturacaktır. Hayatımız boyunca geçmişimizde bizi üzen ve küstüğümüz insanların hayatımızda blokaj oluşturduğunu biliyormusunuz. Ne yaşarsanız yaşayın geçmişteki herkesi kalben affetmeniz gerekmektedir.

Çoğumuz bunu bilinçli bir şekilde gerçekleştirmese de, devamlı kendi kendimizle iletişim içerisindeyizdir. Bu iletişim irade ile bilinçaltı arasında gerçekleşmektedir ve çift yönlüdür.

Araştırmalara göre söz konusu iletişimin en az %70 - %80’i olumsuzluk içermektedir. Sayılarla konuşacak olursak, günde zihnimizde kendimiz ile kurduğumuz iletişim mesajlarının ortalama 80.000 olduğunu kabul edersek, bunun 60.000 adetlik kısmının olumsuz düşünce olduğu sonucuna varırız.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Kuantum Düşünce eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

Bursa’daki  Kuantum Düşünce eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Kuantum Olumlama yi  tıklayabilirsiniz.  

İzmir’deki Kuantum Düşünce eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Kuantum Olumlama  yi tıklayabilirsiniz.

Antalya’daki  Kuantum Düşünce eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Kuantum Düşünceyi tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki Kuantum Düşünce eğitimlerimiz  0252 21300 98  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Kuantum Olumlama  yi  tıklayabilirsiniz.

 

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık