Koçluk

:: Mentorluk Ve Koçluk

:: Mentorluk  Ve Koçluk

Gnmzde alışma yaşamı olduka hız kazandı. Bu hızlı iş yaşamı, geleceğin yneticilerini yetiştirmek iin yeni arayışları da beraberinde getirdi. Akıl hocalığı olarak da adlandırılan mentorluk de bunlardan biri. lkemiz'de zellikle byk lekli şirketlerde kullanılmaya başlayan sistem, yurtdışında olduka yaygın. İş yaşamının yksek tempolu alışma zorunluluğunun, aşırı iş yk gibi sorunların yaşanması sebebiyle alışanlarda motivasyonun azalması, performansın dşmesi, gibi problemleri de beraberinde getiriyor. Sorunlar, kariyer planlaması yapmanın ve geleceğin yetkin yneticilerini yetiştirmenin nemini artırdı. Farklı nesillerden bireylerin aynı atıda alıştığı gereğiyle yzleşen işletmeler geleneksel kariyer modellerinin yeterli olmadığını, yeni mod...Devamını Oku »

:: Koçluk

:: KOÇLUK

Koluk nedir sizce?Profesyonel Kou Cemal KONDU,Koluk, kontrol etmek ve ynetmek değildir. Bir sretir. Bu srete ko, birey ve kurum iin doğru olabilecek seenekleri sunan, yanlış olduğunu dşndğ konularda fikir belirten, fakat son kararı kişiye bırakan bir kolaylaştırıcı, ayna tutucudur. Kısaca koluk, potansiyeli maksimize etmektir. Danışmanlıktan farkı nedir? Profesyonel Kou Cemal KONDU,Ko ve kişinin birebir alışması ve sadece ihtiya duyulan zamanlarda değil, uzun vadede srekli olarak uygulanan bir program olmasıdır. Sizin yaptığınız yaşam koluğunun farkı nedir? Profesyonel Kou Cemal KONDU,Dnyada son 5 yılın en hızlı byyen sektr diyebileceğimiz `Life Coaching-Ya...Devamını Oku »

:: Koçluk Eğitimi

:: KOÇLUK EĞİTİMİ

Koluk, kontrol etmek ve ynetmek değildir. Bir sretir. Bu srete ko, birey ve kurum iin doğru olabilecek seenekleri sunan, yanlış olduğunu dşndğ konularda fikir belirten, fakat son kararı kişiye bırakan bir kolaylaştırıcı, ayna tutucudur. Kısaca koluk, potansiyeli maksimize etmektir. Kavramın yayılması nemli, ama iinin boşaltılmaması, doğru kişilerin seilmesi gerekiyor. Yaşam koluğunun gelecekte Trkiyede ok nemli bir yerinin olacağını dşnyorum. Amerikada 1990lı yılların ikinci yarısından itibaren yaygın olarak uygulanan `yaşam koluğu 2000li yılların, geleceğin kuşağının yaşam stilinde nemli yer bulacaktır. Bu kavram, İngilterede de hızla yayılıyor. Bill Clinton, Andre Agassi gibi bir&c...Devamını Oku »

:: Kurumsal Koçluk

:: Kurumsal Koçluk

Kurumsalkocluk.net Kurumsal Koluk Programları, firmaların ulaşmak istedikleri amalarıyla aynı doğrultuda değişimlerini ve stratejilerini planlayarak doğru ve etkili şekilde uygulayabilmeleri iin kurumsal koluk programını tasarladık. Kurumsal Koluk hizmeti sunduğumuz firmalar ve kurumlarda alışan personellerin kuruma katacağı değerlerini arttıracak biimde değişimlerine,gelişimlerine ve gl yanlarını ortaya koymalarına katalizr olmayı hedefliyoruz. Kurumsal koluk hizmetimizde vizyonumuz kurumsal değişim ve gelişim Kurumsal Koluk Programımızda, herhangi bir kurumda kalıcı gelişmeyi sağlamak iin aşağıdaki drt ğenin nemli olduğuna inanıyoruz: Doğru stratejik hedefler Doğru sreler Bu strateji ve srelerin alışması iin doğru davranışlar Anahtar neticeleri ya...Devamını Oku »

:: Profesyonel Koçluk

:: PROFESYONEL KOÇLUK

Yaşam koluğu sporculardan sonra iş ve zel yaşamda da uygulamaya girdi. Sıkıntılarını arkadaşlarına anlatan insanlara akıl verme, yorum ya da eleştiri yapılıyor. Oysa asıl nemli olan kişilerin kendisini ve potansiyelini tanıması. Başvuranların duygu ve dşnceleri hakkında derin bir i grye sahip olmalarını sağlıyoruz. Kişi anlaşıldığını hissettikce problemlerini zmesi, daha doyumlu bir hayat yaşaması kolaylaşıyor. Hayatla başa ıkma becerileri gelişiyor. İyi bir işi, evi, arabası, parası, eşi ve ocuğu olan bir insanın mutlu olması bekleniyor. Oysa birok kişi mutsuz ama neden mutsuz olduğunu bilmiyor. Doğru, gl sorular sormak lazım. Hedefleri ile bulundukları nokta arasındaki farkı tespit etmelerini sağlıyoruz. Yaşam kolarına gelen insanlar mutluluklarını satın alıyor. SAY...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yukarı Çık