Sahte Karne Hazırlama, Sahte Karne Yapma

Sahte Karne Hazırlama, Sahte Karne Yapma

Merhaba değerli öğrenciler, Geçtiğimiz saatlerde sizlere Sahte Takdir Belgesi Hazırlama ve Sahte Teşekkür Belgesi Hazırlamayı anlatmıştım. Sıra kendinize Sahte Karne Hazırlamaya geldi.

2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı bitmek üzere, her yıl olduğu gibi bu yıl da 180 iş günü okula gittik, sınavlara girdik, kırık notlar aldık, sağlam notlar da aldık. Koca bir yıl bitti. Şimdi karne haftası… Bütün öğrencileri tatlı bir telaş sardı.

Lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bu yazımızda sizlere sahte karne nasıl hazırlanır, sahte karne programı, sahte karne nasıl yapılır, sahte karne yapmak istiyorum, sahte karne yapma, sahte karne yapımı, sahte karne yapma programı, sıfırdan karne yapma, karne notlarını değiştirme, sahte karne programları, sahte karne yapma programı indir, karne hazırlama programı indir hakkında bilgi vereceğiz.

Ama ben bu gün bu yazıyı okuyanlara bambaşka bir durumdan söz edeceğim. Söz edeceğim mesele sahte karne meselesidir. Evet, Yanlış okumadınız sahte karnehakkında bir öğretmen olarak bilgi vereceğim. Ama bu bilgi sahte karne nasıl hazırlanır, Sahte karne nasıl yapılır, sahte karne yapma programı indir vs. hakkında olmayacak.

Öncelikle bu yazıyı neden yazdığımı açıklamam gerekecek sanırım. Bu yazıyı yazdım çünkü yıl sonuna yaklaştığımız şu günlerde bu konuda Google aramalarının arttığını ve internette sahte karne hazırlama konusunda içeriklerin bulunduğunu esefle gördüm.

Karne öğrencilerimizin bir yıllık emeğinin karşılığıdır. Bir nevi aynasıdır öğrencinin karne.

İnsan aslında en zor kendini kandırabilir diye düşünüyorum ama sahte karneinsanın kendisini bile kandırabildiğinin belgesidir.

Aslında sahte karne hazırlamanın bir mantığı kalmadı. Eğer sahte karnehazırlamadaki amacınız kendinizi kandırmaksa bunu başardınız. Eğer Anne babanızı kandırmaksa bunun onları geçici olarak sevindirmekten başka işe yaramaz.  Gerçi şimdi E- okul sayesinde bilinçli anne ve babalar sizleri takip edebiliyor zaten.

Bence sahte karne hazırlamaktansa yıl içinde biraz gayretle ders notlarını düzeltmek etik açıdan biraz daha doğru olacaktır. Hem kendinizi kandırmamış hem Anne ve Babanızı hayal kırıklığına uğratmamış hem de hak katında yalan günahından kurtulmuş olursunuz.

Başta da söylediğimiz gibi bu asla bir sahte karne nasıl hazırlanır ya da sahte karne nasıl yapılır ya da karnedeki zayıf notlar nasıl silinir yazısı değildir.

Hele asla sahte teşekkür ya da sahte takdir belgesi yazısı olmayacaktır.




Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık