Kariyer Koçluğu Neden Önemli?

Kariyer Koçluğu Neden Önemli?

Kariyer Koçluğu, kişilerin hedeflediklerine ulaşabilmelerine yönelik koçluk yapan, yol haritası ve eylem planı yapmalarına destek sağlayan danışmanlık hizmeti, koçluk çeşididir.Kariyer Koçluğu Sizin Hayatınıza ne sağlar?
Hızlı bir şekilde değişen iş dünyası seçenekleri içerisinde; bireyin, yaşayabilir ve öğrenebilir olması sürecine yol arkadaşlığı yapar. Şirket kültürüne uygunluk, adaptasyon sağlanması, güçlü iletişim yeteneği, sayısal bilgi ve analitik düşünme yeteneği, ilgili sektörde iş tecrübesi veya iş tecrübesini geliştirmesi, yeni düşünceler oluşturma veya mevcut projeleri geliştirme yeteneği, yönetim yeteneği ve liderlik özelliklerini tekrar gözden geçirmeyi sağlar. Bireyin kendini tam anlamıyla ifade eden bir işte çalışması birey açısından çok önemlidir. Zaman geçtikçe; İş yaşamında mutlu bir şekilde kalabilmeye, enerjimizi koruyabilmeye ve umutlarımızı canlı halde tutmaya yardımcı olur. Güvenli bir biçimde yolunuz üzerinde ilerlemenizi sağlar.



Yaşamınızı anlamlı hale getirmek için hedef belirleyebilirsiniz. Hedef belirlemek kolay bir iş değildir. Hedefinizi belirlediğinizde, sizi boğan sislerden bu sayede kurtulursunuz.  Bir plan yapabilmek için belirlenmiş hedefleriniz olması gerekiyor. Hedef belirlemek için birçok sorunun yanıtını vermek gerekiyor.


• Karar ve eylemlerinize yön veren nedir?


• Bu sizin için neden önemlidir?


• Sevdiğiniz iş hangisi? Sevdiğin işi yapınca neler değişecek?


• İşinde kullanacağın yeteneklerin neler? Bunu nasıl yapabilirsin?



Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.



Kariyer Koçluğu Eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :
 

İzmir'deki Kariyer Koçluğu Eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Antalya'daki Kariyer Koçluğu Eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada 0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya burayı tıklayabilirsiniz.


Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık