Öğrenciler İçin Hızlı Okuma

Öğrenciler İçin Hızlı Okuma

Günlük hayatımızda ve iş hayatımızda  binlerce bilgi bombardımanına maruz kalmaktayız. Tamamını algılamak, gelişen ve hızla değişen data çağına uyum sağlayabilmek için okumak şarttır. Ancak yeterince hızlı okuyamıyor ve bu yüzden de sıkılıyorsanız yapmanız ihtiyaç duyulan tek şey hızlı okumayı öğrenmektir.

Okuma esnasında gözlerimiz aktifmiş şeklinde görünmesine rağmen, aslen okuma; bedensel, zihinsel ve ruhsal bir bütünlük oluşturmaktadır. ´Anlayarak  Hızla Okuma´ düşünme ve zihninizi kullanma yollarını değiştirmenin yanı sıra; çeşitli göz egzersizleriyle gözün  idrak etme kapasitesini geliştirir ve böylece okuma hızınızın % 300- 500 oranında artmasını sağlar.

 

Anlayarak  Hızlı okuma eğitimlerimiz;
blok okuma, sıçramaları geniş tutma ve etken görme alanını genişletmek şeklinde salt teorik bilgi değil; bilgisayarlı sistemde uygulamalı eğitim olarak gerçekleşmektedir.

 
Öğrenciler İçin Hızlı Okuma


Hızlı Okumaya, kendi okuma becerileriniz üzerine düşünmekle ve mevcut okuma veriminizi değerlendirmekle başladınız. Şimdi, bir okuyucu olarak kendinizi daha kapsamlı bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Daha verimli okumayı öğrenmeye fiilen başlamadan önce bu kapsamlı değerlendirmeyi yapmanın iki nedeni var.


Birincisi, bu sizin daha verimli okuma becerileri kazanmaya karşı kendi tutumunuzun ne olduğunu bir kere daha gözden geçirmenizi sağlayacaktır.


İkincisi, kendinize gerçekçi ve anlamlı hedefler saptamanız için sizi cesaretlendirecektir. Yazılı her şeyin bir önemi olduğunu ve dolayısıyla uygun ve titiz bir şekilde ifade edildiğin! kabul ederiz. Öyleyse bu dokümanları okurken neden özensiz ve savruk davranıyoruz? Böyle öznel bir soruya cevap vermek zordur. Bu soruya ancak, kendimiz üzerine önce öğrenci sonra da okuyucu olarak dikkatle düşündükten sonra cevap verebiliriz.


Öğrenciler için hızlı okuma


Günümüzde iş veya eğitim alanında başarılı olabilmek nerdeyse bir sınavı kazanmaya bağlı hale geldi. Öğrencilerin ilkokuldan yüksek lisansa kadar girdikleri tüm sınavların  ve hatta memur olabilmek için girdikleri KPSS´ yi dahi düşünecek olursak, bu sınavlardaki başarılarının vakit iyi kullanabilme bulunduğunu görmekteyiz.

 
Eğitim Alanında Hızlı Okuma;
eğitim yaşamınızın her anında ve gireceğiniz sınavlarda ulaşmanız ihtiyaç duyulan bilgiye, anlayarak çok kısa bir sürede ulaşmanızı, zamandan tasarruf ederek sınavlarda hız kazanmanızı ve öne geçmenizi sağlamanın yanı sıra edinilen bilgilerin kalıcı olmasına da yardımcı olmaktadır.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Hızlı Okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :



İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz .


İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitiminitıklayabilirsiniz .


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma  Eğitimini tıklayabilirsiniz .


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi için 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.
 

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi için 0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya

Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

 

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık