Kişisel Gelişim(Hızlı Okuma Tutumu Geliştirmek - Hızlı Okuma Eğitimi)

Kişisel Gelişim(Hızlı Okuma Tutumu Geliştirmek - Hızlı Okuma Eğitimi)


DOĞRU TUTUM

Daha verimli okumanız gerektiğinin ve okumanın iş hayatındaki öneminin farkına varmanız, bu kitapta anlatılanları daha büyük bir ciddiyetle ele almanızı sağlayacaktır. Eğer bunların zaten farkındaysanız, konuya karşı tutumunuz baştan beri Doğru demektir.

Doğru tutumu almak yetişkinler için her zaman kolay değildir. Eski okuma yöntemimizle bir parça başarılı olmuşsak, yöntemimizi değiştirmeye genellikle gerek görmeyiz. Ama iş hayatında başarıya götüren niteliklerin neler olduğunu bir düşünün: Değişikliklere açık olmak, riske atılmaktan çekinmemek ve gelişmeye istekli olmak. Sizi daha verimli bir okuyucu haline getirecek Doğru tutumu almanızı sağlayacak olan da işte bu niteliklerdir.

Verimli okuma konusunda Doğru tutumu almaya bir kez karar verdikten sonra, bunu sağlam ve kalıcı bir karar haline getirmeniz gerekir.
Zira iyi bir okuyucu olmak kolay bir iş değildir. Bu, kimsenin basit bir formül veremeyeceği, çok çalışmayı ve yazılı iletişim sürecinde yazarla aktif işbirliğine girmeyi gerektiren bir konudur.


-ALINTI-

İZMİRDEKİ ANLAYARAK HIZLI OKUMA KURSLARI VE SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ: SAYGIN NLP DANIŞMANLIK Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 msn:[email protected] [email protected]


hızlı okuma teknikleri, izmir konak, izmir haritası, eğitim bilimleri, izmir emlak, eğitim, izmir, halk eğitim, hızlı okuma, halk eğitim merkezi, seminer, izmir otel, izmir net
open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated
all wife cheat website read here
redirect dating sites for married people why do married men cheat
why do men have affairs click signs of a cheater
how to cheat on husband find an affair signs of infidelity
redirect link why women cheat on their husbands
wife cheat click read

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık