Hızlı Okuma Kursları

Hızlı Okuma Kursları

Beynin hızlı algılamasını, öğrenilen bilgilerin hafızada kalabilmesi ve gerektiğinde hatırlanmasını sağlayacak yöntem ve uygulamaların yapılması göz açılarının genişletilmesinden daha çok öneme sahiptir. En son madde de anlatılan geriye dönüşlerin çoğunun temel nedeni de ikinci ve üçüncü maddelerde belirtilen beyin fonksiyonlarının bilinçli olarak kullanılmamasıdır. Bir veya iki günde hızlı okuma yöntemlerini öğrenmek hiçbir işe yaramaz. Bu kadar kısa bir zamanda hızlı okumanın sağlanması ve anlama gücünün artırılması mümkün değildir. Bazen de sadece okuma hızını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılır, anlama oranı dikkate alınmaz.

Okumadan önce, neden okuduğunuzu analiz edin ve sonra, metnin ya da kitabın o bilgiyi size verecek kısımlarını seçin. Çoğu kitap, iki sayfalık konuyu kitap uzunluğuna getirmek amacıyla gereksiz içerikle doldurulmuştur. Bazen de içerik çok dolu olmasına rağmen yalnızca bir iki bölümle ilgileniyor olabilirsiniz. Bir cümlede onu bir arada tutmak için pek çok sözcük bulunur. Anahtar sözcüklere odaklanın. Bir arama motorunda arama yaparken, istediğiniz şeyi bulabilmek için anahtar sözcükler kullanırsınız. Bunun gibi, insan beyni de anahtar sözcükleri bütün cümlelerden daha iyi işler. Genellikle, bir metnin % 60’ından fazlası, yalnızca yapıdır. Anahtar sözcüklere odaklanarak, daha fazla şey anlarsınız.

Başarının yolu öğrenmekte, öğrenmenin yolu da okumak ve okuduğunu daha iyi anlamaktan geçer. Bu durum; okuma becerisinin geliştirilmesi ile mümkündür. Hızlı okuma teknikleri uygulamasını tüm okuma etkinliklerimizde uygulamaya başlayıp, alışkanlık haline getirdiğimiz zaman okumanın ne kadar zevkli olduğunu göreceksiniz.

Hızlı okuma teknikleri uygulama yeteneğine sahip olarak, kendinize olan güveninizi geri kazanır ve daha hızlı okuyarak size kalan zamandan tasarruf edersiniz. Okuma sırasında beyniniz, hayal kurmak yerine okuduklarının bütününü görmekle kalmaz, gördüğünün bütününü anlar. Kelime hazineniz ve bilgi birikiminiz artar.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.

Hızlı Okuma  eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için :

İzmir’deki  Hızlı Okuma  eğitimlerimiz için 0(232) 422 59 54 yada 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hızlı Okumayı tıklayabilirsiniz .

Antalya’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Hızlı Okuma  Eğitimini tıklayabilirsiniz .

Bursa’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Hızlı Okuma  Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Muğla’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Burdur’daki Hızlı Okuma  eğitimlerimiz  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya
Burdur Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık