Hızlı Okuma

Hızlı Okuma(Hızlı Okursak Neler Olur?)

Hızlı Okuma(HIZLI OKURSAK NELER  OLUR?)

HIZLI OKURSAK NELER OLUR? 400 sayfalık bir kitapta yaklaşık 100.000 kelime bulunur. Yavaş okuyan bir okuyucu bir saatte yaklaşık 7.000 kelime okuyabilir. Bu da yaklaşık 15–16 saatte bitireceği anlamına gelir o kitabı. Hızlı okuma tekniklerini uygulayan bir kişi aynı sürede 2 ya da 3 kitap bitirebilir ve yavaş okuyan kişiden daha fazla anlar. ÖSS’ye hazırlanan bir öğrenci normalde 180 soruyu 180 dk da yetiştiremediği halde anlayarak hızlı okuma tekniklerini öğrenirse yetiştirmeyi bir yana bırakıp 45–60 dakikada bitirebilir. Anlayarak hızlı okuma tekniklerini öğrenen bir okuyucu hızlı okuyarak zihinsel gezintileri asgariye indirmiş olur. Böylece konsantrasyon artar ve bilgi kaydı daha berrak olur. Düşünce, algılama, değerlendirme kavramı ve karar hızı artar. Anlayarak hızlı okuma tekniklerini bilen bir okuyucu okuma işini monotonluktan çıkarır zevkli ve eğlenceli bir hale getirir. Daha kısa sürede daha fazla öğrenme fırsatı bulmuş olur. Okumak için vakit ayırmak günümüzde gittikç...Devamını Oku »

Hızlı Okuma(Herkes Okumasını Geliştirebilir Mi ?)

Hızlı Okuma(HERKES OKUMASINI GELİŞTİREBİLİR Mİ ?)

HERKES OKUMASINI GELİŞTİREBİLİR Mİ ? Okumayı ilk öğrendiğinizde bize önce heceleri tanıttılar. Sonra hecelerden yola çıkarak kelimeleri okumayı öğretildi. Bundan sonra geriye sadece uygulamak kaldı. Düşünüldüğü zaman okumayı ilk öğrendiğimiz de okumayla ilgili çok az şey öğretildi. Okumanızı geliştirebilir miyiz? Bu sorunun cevabı şu soru da gizli… Hadi millet bu soruyu cevaplayalım. Okuma beceri mi? Yoksa yetenek mi? Bu sorunun cevabı okumayı geliştirip geliştiremeyeceğimizi çok iyi anlatıyor. Seminerlerde aldığımız cevaplar çoğunlukla ikisi de şeklinde oluyor. Hemen beceri ve yeteneği tanımını yapalım. Yetenek: Bir kimsenin bir şeyi anlaması, yapabilme niteliği. İnsanda bulunan bir şeyi yapabilme gücü, ya da; bellek, algılama vb. İnsanın doğuştan gelen zihin güçlerinden herhangi biri. Beceri: Bireyin fiziksel ve psikolojik çaba göstererek bir işi ko...Devamını Oku »

Hızlı Okuma(Yavaş Okurken Beyninizde Ne Oluyor?)

HIZLI OKUMA(YAVAŞ OKURKEN BEYNİNİZDE NE OLUYOR?)

YAVAŞ OKURKEN BEYNİNİZDE NE OLUYOR??? Bir sayfayı okumaya başladığınızda (zihninizde sürekli bir yerlerde dolaşıyor.) O an ki ruh halinize göre farklı düşünceler var. Yavaş okurken beyninizi yeteri kadar meşgul edemediğimizden farklı şeyler ile uğraşıyor. Çünkü siz hızlı çalışan beyninize yavaş kelime gönderiyorsunuz. Yaramaz bir çocuk gibi siz meşgul edemediğiniz beynini yaşamınızdaki günlük işlere, yada yapılacağınız işleri … vb. Birçok farklı şeyleri düşünüyor. Beyniniz bu kadar çok konuyla meşgul durumdayken sizin okuduklarınızı nasıl o sayfanın sonuna geldiğinizde hatırlamayı beklersiniz. open my husband cheated with a man how to know if wife has cheated cheater my husband cheated go where to buy viagra in india Devamını Oku »

Kişisel Gelişim Eğitimleri(Nlp Anlayarak Hızlı Okuma)

Kişisel Gelişim Eğitimleri(NLP ANLAYARAK HIZLI OKUMA)

NLP İLE ANLAYARAK ÇOK HIZLI OKUMA VE ÖĞRENME TEKNİKLERİ Kişinin mevcut okuma alışkanlıklarını belirleyip, anlayarak okuma hızını en az %500 köklü bir biçimde artırmayı GARANTİ EDİYORUZ! Konsantrasyon ve okuma motivasyonunu arttırmak amacıyla NLP Teknikleri kullanılacaktır. ÖSS ve OKS (KPPS,LES… )grupları Yetişkinlere ve her düzeydeki herkese... ( Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11 Alsancak - İzmir Tel: 0232 4225954 Cep:0 535 6673224 www.sayginnlp.com kişisel gelişim eğitimleri) why do men have affairs redirect signs of a cheater open link married men dating...Devamını Oku »

Kişisel Gelişim - Hızlı Okuma-Hızlı Okuma Kursları- Sınavlarda Anlayarak Hızlı Okuma

KİŞİSEL GELİŞİM - HIZLI OKUMA-HIZLI OKUMA KURSLARI- SINAVLARDA ANLAYARAK HIZLI OKUMA

KİŞİSEL GELİŞİM - HIZLI OKUMA-HIZLI OKUMA KURSLARI- SINAVLARDA ANLAYARAK HIZLI OKUMA HIZLI OKUMA Sınavlara hazırlanıyorsunuz OKS, ÖSS, KPSS, …vb. ama zaman problemi yaşıyorsunuz. 45 dk. ya da bir saat zaman kazanabilirsiniz. Sınavda hızlı okuyarak hem daha dikkatli, daha az yorularak daha fazla soru yapabilirsiniz. Hızlı okuma kurslarının hedefi, Mevcut okuma alışkanlıklarını belirleyip, anlayarak okuma hızını en az %300 köklü bir biçimde artırmaktır. Anlayarak hızlı okuma kursları, hem konsantrasyon, hemde okuma motivasyonunu arttırmak hedeflenir. Anlayarak Hızlı okuma kursuna katılan bir öğrenci sınavlarda dikkatsizlikten soru kaçırmaz çünkü daha etkili ve dikkatli okur. Kısacası anlayarak hızlı okuma kursları bir nevi hem dikkat hemde odaklanma kursudur. Anlayarak Hızlı okuma kurslarına katılırsanız, DAHA HIZLI SORU çözebilir ve etkin bir şekilde okumanızı geliştirmiş olursunuz ve böylece tür sına...Devamını Oku »

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Yukarı Çık