Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Herpes Simpleks Virüsü

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte  Herpes  Simpleks Virüsü

center> Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Herpes Simpleks Virüsü

Cinsel organ herpes'i, herpes simpleks virüsü tarafından meydana getirilen bir enfeksiyondur. Cinsel organların etrafında ve üstünde, içinde sıvı toplanmış kabarcık ve yaralar oluşturur. Genelde cinsel yolla ve aktif yaraları bulunan bir kişiyle olan direkt temasla geçmektedir. Bazı durumlarda, yaralar iyileştiği halde, virüsler başkalarına geçebilmektedir. Razı insanlar sadece bir kez bu hastalığı yaşamaktayken bazıları hayatları boyunca zaman zaman bu hastalığı yaşayabilirler. Nadir durumlarda, bebeğe, doğum sırasında herpes virüsü bulaşabilmektedir. Bu durumda, deri enfeksiyonu, sınır sisteminde hasar, körlük, zeka geriliği ya da ölüm görülebilmektedir.

Eğer cinsel organ herpesiniz varsa ya da bu hastalığı taşıyan birisiyle cinsel ilişkiye girmişseniz, doktorunuzla görüşmelisiniz. Eğer doğum döneminde aktif enfeksiyon belirtileriniz varsa, sezeryanla doğumunuz gerçekleştirilebilir. Sezeryanla doğum, bebeğin vajenden geçerken virüsle temas riskini azaltacaktır. Herpes yaralarınız olmadığı zaman, vajen yoluyla bebek doğurulabilir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )

abortion pill where to buy abortion fees surgical abortion process
open read here married men dating
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık