Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Vücut Yapısı

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Vücut Yapısı

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Vücut Yapısı

Gebe kaldığınız zaman, vücudunuz, neredeyse tamamen yeni bir yapı kazanır. Daha .dikkat çekici olanı bunun ne kadar hızlı gerçekleştiğidir. Vücudunuzdaki değişikliklere, zihinsel olarak ayak uydurmanız bazen zor olabilir. Göğüslerinizin büyümesi, bel bölgesinin belirginliğini kaybetmesi ve karnınızın daha fazla büyümesi, sizi çok karışık duygular içerisine sokabilir.

Bu değişiklikler, heyecan verici ve içinizde gelişen yeni bir hayatın görünen habercisidir. Kendinizi kilolu hissettiğiniz ya da normale dönüp dönmeyeceğiniz! merak ettiğiniz zaman muhtemelen doğuma daha çok günler olacaktır. Kadınların çoğu, vücutlarındaki değişiklikler hakkında karışık duygular içerisindedirler. Egzersiz, nasıl göründüğünüz hakkında kendinizi iyi hissetmenize ve doğumdan sonra eski şeklinize ulasmanıza yardım edecektir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
open My girlfriend cheated on me how to know if wife has cheated
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
women who love to cheat read read
wife cheat click read

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık