Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Dış Gebelik

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Dış Gebelik

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Dış Gebelik

Dış gebelik, bazen tüp gebeliği olarak da anılmaktadır. Genelde bir fallopian tüpte olmak üzere döllenmiş yumurta, rahim dışında herhangi bir yerde gelişmeye başlayabilir. Dış gebelik, bir kadının hayatım tehdit eden, özellikle fetüs çok büyüyünceye kadar farkedilememiş ve tüpün yırtılmasına sebep olmuşsa, önemli bir vakasıdır Embriyoyu rahme hareket ettirmek mümkün değildir. Embriyonun atılması için genelde ameliyata ihtiyaç duyulur.

Laparascopy (Laparoskopi) olarak adlandırılan, ışığın geçmesine izin veren ince bir aletle çalışan ve doktorun pelv'îin içine bakmasını sağlayan bir prosedür uygulanabilir. Aynı alet kutlanılarak embriyonun cerrahi olarak çıkarılması sağlanabiiir. Ba;! durumlarda methotreksat adı verilen bir ilaç dış gebeliğin tedavisi için kullanılabilir. Aynı ilaç bazen kanser tedavisinde de kullanı!masına rağmen, dış gebelik bir kanser değildir.

Vakaların çoğunda düşükler önlenemez. Bu olay vücudun normal olarak gelişmeyen bil'gebeliği sonlandırma yöntemidir. Bu düşüğün yaşanması, kadının tekrar gebe kalamayacağı ya da bir sağlık sorunu olduğu anlamına gelmez. Duygusal stresin, fiziksel ya da cinsel aktivitelerin düşüğe yol açtığı hakkında kanıt yoktur.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
how to tell if wife has cheated cheat on wife married men dating
cheaters caught website why men cheat
dating for married cheat on husband want my wife to cheat
read here website click
infidelity why wifes cheat read here

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık