Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Demir

Hamilelik Hakkında,  Hamilelikte Demir

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Demir

Demir, vücutta hemoglobin yapımında kullanılan bir mineraldir. Hemoglobin, dokulara ve fetüse oksijen taşıyan kırmızı kan hücrelerinin (alyuvarlar) içinde bulunan bir proteindir. Vücuttaki diğer hücreler gibi, kırmızı kan hücreleri de ölürler ve yenilenme süreci içerisinde yerlerine yeni hücreler yapılır. Vücut, ölen hücrelerden açığa çıkan demiri, daha fazla hemoglobin yapmak için korumaktadır.

Kadınlar, aybaşı kanamalarıyla demir kaybederler. Bu, çok az bir kısım kadının gebelik öncesinde yeterli demir depolarına sahip oldukları anlamına gelir. Çoğu kadın gebelikte her gün ihtiyaç duydukları ekstra demiri elde etmede sorunlarla karşılaşmaktadır. Kadınlar, gebelik sırasında, fetüsün gelişimim desteklemek ve ekstra kan sağlamak için daha fazla demire ihtiyaç duymaktadırlar. Demir açısından zengin gıdaların tükerilmesi, ihtiyaç duyulan demiri sağlayabilir. Yine de birçok kadın ihtiyaç duydukları tüm demiri, diyetle alamamaktadırlar. Bu önemli minerali aldığınızdan emin olmanız için demir içeren ilaçlardan kullanabilirsiniz.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
all wife cheat women who like to cheat read here
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
women who love to cheat read read
wife cheat dating for married men read

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık