Hamilelik Hakkında ( İstirahat )

Hamilelik Hakkında (  İstirahat )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, İstirahat

Gebelikte, gelişen fetüs, normalden daha kolay yorulmanıza nedenn olabilecek şekilde vücudunuza yeni yükler yüklemektedir. Bir durumda enerjinizin tükendiğin! hisseedebilirsiniz. Bu yorgunluk normaldir. Fakat dayanmak oldukça zordur.

Rahatlayana kadar dinlenmelisiniz. Mümkünse erken yatıp geç kalkabilirsiniz. Gün boyunca dinlenmek için molalar verebilirsiniz, işteyseniz, ayaklarınız! yukarı kaldıracak şekilde yatacak bir yer ya da sakin bir oda kullanınız. Uyumanıza izin veriliyorsa, kısa kestirmeler sizin için iyi olacaktır. Kısa yürüyüşler yapabilirsiniz ya da geriliminiz; atmanızı sağlayarak kendinizi daha rahat hissettirecek diğer egzersizleri yapabilirsiniz.

Gebelik sırasında ev ve çocuk bakım işleri bitmediğinden çalışmak zor olabilir. Bu görevler, kendinizi yorgun ve stresli hissetmenize neden olabilir, îşlerinizi, eşinizle ya da yeterli dinlenmenizi sağlamanıza yardımcı olabilecek başkalarıyla paylaşabilirsiniz, tyi bir plan ve yeterli uyku çok önemlidir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
redirect click here buy viagra online canadian health
click link open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık