Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Aile Planlaması

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte  Doğum Sonrası, Aile Planlaması

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte Doğum Sonrası, Aile Planlaması

Eşinizle tekrar cinsel ilişkiye karar vermişseniz, çocuklarınız arasında belli bir zaman aralığının elması gerektiğini dikkate almalısınız. Kadınların çoğu için doğumlar arasında 1,5-2 yıllık zamanın geçmesi en idealidir. Doğumdan sonra tekrar gebe kalabileceğiniz için ilk cinsel ilişkiden önce doğum kontrol yöntemlerinden birisin! seçmelisiniz.

Bugün kadın ve erkekler için birçok doğum kontrol yöntemi bulunmaktadır. Her birisinin kendine göre avantajları vardır. Bu metotları doktorunuzla detaylı bir şekilde tartişarak sizin için en iyi olanı eşinizle beraber seçmelisiniz, işte dikkate alınması gereken bazı hususlar:

Metot gebeliği nasıl önlemektedir?

Bütün vücudunuz için güvenli mi?

Fiyat durumu nasıl?

Kullanım kolaylığı var mı?

Bir doğum kontrol metodu doğru bir şekilde ve sürekli kullanıldığı takdirde istenmeyen bir gebeliği önlüyorsa görevim iyi bir şekilde yerine getirmiş demektir. Bir çift bazen ihtiyaçları için bazı doğum ,kontrol yöntemlerini diğerlerine tercih edebilirler.

Doğum kontrol hapları, kola yapıştırılan hormonlu ilaçlar, 3 ayda l yapılan hormon iğneleri ve rahim içi araçlar, gebeliği önlemede en etkili metotlardır. Bu metodlan kullandığınız, halde sonradan tekrar çocuk sahibi olmak isterseniz olabilirsiniz. Bu metotlar gebeliğin önlenmesi için sürekli kullanılmalıdırlar. Diafram ve prezervatif gibi diğer metotlar, her cinsel ilişki sırasında kullanılmalıdırlar. Bazı metotlar ise ameliyatla gerçekleştirilmekte olup kalıcı olmaktadırlar.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
redirect dating sites for married people why do married men cheat
viagra stimulis read website
infidelity reason why husband cheat read here
women who love to cheat read read
abortion pill where to buy how is the abortion pill surgical abortion process
open looking to cheat married men dating

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık