Hamilelik Hakkında, Hamilelikte DOĞUM, Spinal Blok

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte DOĞUM, Spinal Blok

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Hamilelikte DOĞUM, Spinal Blok

Spinal blok (Spirmi block), epidural blok gibi, bel bölgesinde enjeksiyonla uygulanır. Yatakta bir yanınızda yatarken ya da otururken, vücudun alt yarı bölgesin! uyuşturmak için düşük dozda ilaç omirilik sıvışma enjekte edilir. Haç verildikten sonra yatakta kalmalısınız. Ağrıyı çok iyi önler ve kısa sürede etkisin! gösterir, fakat sadece bir iki sası etkisi sürer. Spinal blok, doğum sırasında sadece bir kez uygulanabilir. Bundan dolayı, doğumdan hemen önce ağrıyı gidermek için uygulanmalıdır. Spinal blok sezeryanla doğum sırasındada kullanılabilir.

Bebek vajinal doğum sırasında forseps ya da vakum (forceps &vacuum extraction)'a ihtiyaç duyarsa spinal blok uygulaması burada da faydalı olabilir. Spinal blok, epidural blok gibi aynı yöntemle tedavi edilebilen yan etkiler gösterebilir. Semer bloku, bir spinal blok çeşidi olup burada kullanılan ilaç, omuriliğin alt bölgesine geçmesine olacak sağlanmaktadır. Vücudunuzda bu yöntemle duyunuzu kaybettiğiniz bölgeler bir semerde oturduğunuzdaki bölgelerinizdir. Bunlar, pçı neum, vajen ve kalçalarınızdır.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
redirect click here buy viagra online canadian health
read here website click
infidelity why wifes cheat read here
how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity
redirect after effects of the abortion pill what is the procedure for an abortion
open link married men dating

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık