Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik), Doğum Kontrolü ve Kısırlaştırma (Sterilizasyon))

Hamilelik Hakkında (Gebelik(Hamilelik),  Doğum Kontrolü ve Kısırlaştırma (Sterilizasyon))

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebelik(Hamilelik), Doğum Kontrolü ve Kısırlaştırma (Sterilizasyon)

Aile planlaması, istenmeyen gebeliklerin önlenmesidir. Diğer bir ifadeyle kaç çocuk sahibi olacağınıza ve ne kadar yıl arayla çocuk yapacağınıza karar vermenizdir. Aile planlamasındaki temel faktör, gebelikler arasındaki kullanacağınız doğum kontrol yöntemidir. Genel olarak, doğumdan sonra 3-4 hafta içerisinde cinsel ilişkiye girmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bir doğum kontrol yöntemi seçebilirsiniz. Böylece kendinzi hazır hissediyorsanız güvenli bir şekilde cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Doktorunuzla ya da hemşirenizle doğum kontrol yöntemleri hakkında konuşmalı ve ileriki gebelikleriniz için uygun olanı seçmelisiniz.

Artık çocuk yapmama kararı alan çiftlerden birisi için kısırlaştırma düşünülebilir. Kısırlaştırmayı (sterilizasyon) tercih eden birçok kadın, doğum sonrasında bunu da yaptırmaktadır. Sıklıkla doğumdan bir gün sonra, kadın hastanedeyken kısırlaştırma işlemi yapılmaktadır.

Kısırlaştırma kalıcıdır. Bu yüzden eşinizle beraber sizin için iyi bir karar olup olmadığım bebeğinizin doğumundan önce hesap etmeli ve dikkatlice düşünmelisiniz. Stres anında ya da gebeliğin sonu yaklaşırken alınacak bir karar iyi değildir. Eğer strelizasyon bir hükümet programı tarafından karşı lanıyorsa doğumdan en az 30 gün önce bir izin formu imzalamaksınız. Çünkü tam doğum yapacağınız tarihi bilemeyebilirsiniz. Doktorunuz, beklenen doğum tarihinden aylar önce sizden izin belgesin! imzalamanızı isteyecektir.

Sterilizasyon kararı almadan önce bebeğinizin sağlıklı olduğundan emin oluncaya kadar bekleyebilirsiniz. Eğer herhangi bir tereddütünüz varsa, izin belgelerin! imzalamış dahi olsanız, doktorunuza haber vermelisiniz. Operasyonu erteleyebilirsiniz.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
all wife cheat website read here
redirect dating sites for married people why do married men cheat
how to cheat on husband signs of infidelity
click an abortion pill open
redirect open what is the procedure for an abortion

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık