Hamilelik Hakkında, Doğum

Hamilelik Hakkında,   Doğum

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Doğum

Bir bebeğin doğumunu beklemek, heyecanlı ve kaygılı bir olaydır. Kadınların çoğu, gebeliğin 37. ve 42. haftaları arasında doğum yapmaktadırlar. Yine de tam olarak doğumun ne zaman başlayacağım bilmek mümkün değildir. Doğum sıklıkla tahmini doğum tarihinden ya 3 hafta önce ya da 2 hafta sonra gerçekleşmektedir.

Doğum için hazırlanarak, doğumunuzun sorunsuz geçmesine yardım edebilirsiniz. Bu olayları doğum gelmeden önce sağlık bakım ekibiyle tartışabilirsiniz. Şu sorular önceden cevaplandırılmalıdır:

- Ne zaman telefon etmeliyim?

- Çalışma saatleri dışında doktora nasıl ulaşabilirim?

- Direkt olarak hastaneye mi gitmeliyim? Yoksa önce doktorumu mu aramalıyım? - Doğumumun başladığım hissettiğim anda takip edeceğim özel talimatlar var mı?

Hastaneye gitmeden önce, hakkında düşünülecek birçok şey bulmaktadır. Doğum başladıktan sonra bunları düşünmeye zaman bulamayabilir. Dolayısıyla, bunlar erkenden değerlendirilmelidir.

- Uzaklık: Hastaneden ne kadar uzakta oturuyorsunuz?

- Ulaşım: Gece ya da gündüzün herhangi bir saatinde sizi alabilecek birisi var mı? Birisini bulmak zorunda mısınız? Güvenli bir taksiniz var mı?

- Günün saati: Yaşadığınız yere göre, kalabalık saatlerde hastaneye ulaşım çok zaman alabilir.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
why do women cheat on their husbands website open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık