Hamilelik Hakkında ( Özel Prosedürler )

Hamilelik Hakkında ( Özel Prosedürler )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Özel Prosedürler

Sağlık öykünüz ve rutin laboratuvar testlerinin sonuçlarına bağlı olarak, fetüsün gelişimini ve sağlığım kontrol etmek için daha ileri tetkikler yapfırmanız sizden istenebilir. Ultrason gibi bazı testler fetüsün görüntüsünü ekrana yansıtabilir. Bu çalışma özellikle fetüsün yasma göre gelişip gelişmediğinin değerlendirilmesi için çok önemlidir. Diğer testler de ya kalp sesleri olarak yansımakta ya da fetüsün kalp aktivitesini bir kağıda grafik olarak çizmektedir. Bölüm 6'da fetüsü değerlendirmekte kullanılan özel teknikler hakkında daha geniş bilgi bulunmaktadır.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
my boyfriend cheated on me with a guy my wife cheated read
why do women cheat on their husbands do all women cheat open

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık