Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(Hamilelik)Testler )

Hamilelik Hakkında ( Gebeliğin(Hamilelik)Testler )

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Gebeliğin(Hamilelik) Testler

Doğum öncesi bakımınızda birçok laboratuvar testi yapılacaktır.

Bu testler aşağıda sıralanmıştır:

- Kan testleri, kan grubu faktörünün belirlenmesi yapılmaktadır. Kansızlık, cinsel yolla bulaşan hastalıklar (sifiliz=frengi gibi), kızamıkçık ve kabakulak olup olmadığınız kan testleriyle anlaşılabilir.

- İdrar testleri, şeker ve protein tayini yapılmakta idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığı araştırılmaktadır.

- PAP test,, (özel bir testtir), rahim ağzı kanseri için yapılmaktadır.

Bu testlerin sonuçları dosyanıza kaydedilmektedir. Testler, tıbbî geçmişinize, aile hikayenize, ırkınıza ve ilk muayenenizin sonuçlarına göre size önerilecektir. Örneğin gebelik sırasında ortaya çıkabilecek olan şeker hastalığı için test edilebilirsiniz. Genel olarak şişman insanlar yüksek kan basıncına sahiptirler. Ailesinde şeker hastası olanlarda bu hastalığa yakalanma riski daha yüksektir. Yaşlı kadınlar daha fazla risk altındadırlar. Gebelik sırasında hangi kadında şeker hastalığının gelişeceğim belirlemek zor olduğu için bazen kadında hiçbir risk faktörü olmasa da cest edilmektedir.

Gebe bir kadının Dovm sendromu ya da spina bifida gibi genetik anomalili bir çocuğa sahip olup olmama riskini değerlendirmek için yapılan tarayıcı testler bulunmaktadır. Bir tarayıcı test, hiçbir belirti ve bilinen risk faktörü olmayan bir hastaya uygulanan kan testidir. Teshise götürücü bir test değildir.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
redirect website buy viagra online canadian health
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık