Hamilelik Hakkında ( Diğer Bozukluklar)

Hamilelik Hakkında ( Diğer Bozukluklar)

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Diğer Bozukluklar

Bazı bozukluklar, her zaman olmasa da bir kromozom hastalığıyis ilintili olabilir. Bunlar, kalıtsal bir şekil göstermezler. Karın duvarı bozuklukları buna örnek olarak verilebilir. Bu bozuklukta, cilt tüm karın bölgesin! kapatmamaktadır. Bu problem, gebelik sırasında yapılan bir testle tesbit edilebilir. Karın duvarı bozuklukları, omfalosel ve gastroskiz olmak üzere iki ana gruba ayrılır.

Omfalosel: Fetüsün, normalde karın duvarım oluşturah deri ve kasları bulunmamaktadır. Karın içi organları sadece bir zarla kaplanmıştır. Bu bozukluk çok küçük bir alanı ilgilendirebileceği gibi, karın duvarının çoğunu da ilgilendirebilir. 5000 doğumda bir olacak şekilde oldukça nadir görülür. Diğer bazı bozukluklar bu hastalıklarla beraber bulunabilir. Omfaloselli çocuğun sonunun ne olacağı, diğer bozuklukların bulunup bulunmamasına bağlıdır.

- Gastroskiz: Karın duvarında genelde göbeğin sağ tarafında olacak şekilde, bağırsakların dışa sarkabileceği bir karın duvarı eksikliği sözkonusudur. Omfaloselin aksine, duvar eksikliği olan bölge zarla kaplı değildir ve aynı zamanda diğer anomalliklerle birlikte bulunmaz. 8000 doğumda l görülür. Bu hastalıkla doğan bebekler düzeltici ameliyatla iyileşebilmektedirler.

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
redirect dating sites for married people why do married men cheat
my boyfriend cheated on me with my mom women who want to cheat click
how to cheat on husband looking to cheat signs of infidelity
redirect after effects of the abortion pill what is the procedure for an abortion
reasons why women cheat beautiful women cheat why most women cheat

Bir yorum

Cevapla

  
 
3+2 İşleminin Sonucu    
Yukarı Çık