Hamilelik Hakkında ( Biyofizik Profil (BPP))

Hamilelik Hakkında ( Biyofizik Profil (BPP))

Psikoloji, Hamilelik Hakkında,

Hamilelik Hakkında, Biyofizik Profil (BPP)

(BPP), ultrasonla kombine edilmiş bir NST'dir, BPP, fetüs kalp hızım, fetüs kasının normaldeki kasılma durumunu, fetüs hareketlerini ve amniotik sıvı miktarının ölçülmesini kapsamaktadır. (Amniotilş sıvı, rahimde fetüsü saran sıvıdır) Aynı zamanda fetüsün solunum ha roketleri de kontrol edilmektedir. Fetüs gerçekte hava solumamasın karşın, doğumdan sonra solunum için kullanacağı kasları kullanara göğüs duvarım hareket ettirmektedir. Fetüs oksijeni direkt olarak plasentadan almaktadır, 'ı

BPP'nin kapsamındaki her teste bir not verilmekte ve toplam baknot elde edilmektedir. Test aşağı yukarı yarım saatlik bir zaman almaktadır. 8-10 puan normal sınırlardır. Eğer aldığınız puan bu değerlerin altındaysa testleriniz ertesi gün tekrar yapılmalıdır. Elektronik fetüs degerlendirmesinde (Electronic fetal monitoring) olduğu gibi BPP, çocuğa herhangi bir zarar vermez. Dolayısıyla gebeliğiniz boyunca ihtiyaç duyulduğu sürece tekrarlanabilir. Alınan not, özel bakıma ihtiyaç duyup duymayacağınıza, ya da bebeğinize erken doğum yaptırılıp yaptirılmayacağına karar verilmesine yardımcı olacaktır.

( hamile doğum, bebek hamile, hamile düşük, hamile gebe, hamile kadın, hamile insan, hamilelik, hamilelik belirtileri, hamile kalma, hamilelik testi, hamile kalmak, hamilelik öncesi, hamilelik takvimi, hamilelik belirtisi, hamilelik dönemleri, hamilelik hakkında, hamilelik, hamile bayan)

DERLEYEN: ALINTIDIR.


REKLAM


İZMİR'DEKİ
NLP - ANLAYARAK HIZLI OKUMA- ÖĞRENCİ KOÇLUĞU
SEMİNERLERİ
İÇİN
AYRINTILI BİLGİ:


SAYGIN NLP DANIŞMANLIK


Kıbrıs Şehitleri No: 30 Daire: 11
Alsancak - İzmir

Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
msn: [email protected]
www.sayginnlp.com
www.cemalkondu.com




(hamile kıyafetleri, hamile , hafta hafta hamilelik, hamile elbiseleri, hamilelik ve doğum, hamileliğin ilk belirtileri, hamile kalamama, hamilelik hafta, hamilelik test, hamilelik takibi, hafta hamile, bebek hamilelik, gebelik hamilelik, hamile butik, hamile olabilirmiyim, hamile hafta, )
my boyfriend cheated on me with a guy click here read
dating for married read want my wife to cheat
why do men have affairs redirect signs of a cheater
why do men cheat women that cheat on their husbands My husband cheated on me

Bir yorum

Cevapla

 
3+2 İşleminin Sonucu  
Yukarı Çık